Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


az el rabló kézre kerül

2011.11.29

 Naruto éppen ezt az időpontot ragadta meg hogy meglátogassa barátját ám amikor meglátta nem is hitt a szemének. Sasuke a földön ülve zokogott miközben egy levelet szorongatott a kezében. Ő maga nem értette mért viselkedik így barátja viszont ami9kor elolvasta mindent megértett de nem akarta elfogadni hogy egy olyan aranyos lány mint sakura kinek szúrhatta a szemét.

 • sasuke mennünk kell meg kell keresnünk hogy hol lehet.

 • Igazad van de 5letem sincsen hogy hova vihették és rádaásul az sem biztos hogy még él

 • ilyet meg ne halljak a te szádból neked most reménykedned kell abban hogy sakura még él

 • igazad van keressük meg azt a férget és a szerelmemet

ameddig a fiúk keresik sakurát nézzünk be egy másik helyre is :

sötét szobában mindenütt csúszómászók és kígyók hevertek és a szoba kellős közepén egy lány kezdte el nyitogatni smaragd szemeit. Sakura csendben felült és szétnézett de nem látott semmit. Egyszer csak hangos nyikorgás mellet kinyílt a vaskapu ahonnan egy furcsa alak lépett ki.

 • ki ki maga?

 • Az nem lények kicsi sakura

 • mért hozott engem ide?

 • Mert szükségem van anyagi juttatásokra amit a drága szívszerelmed tud nekem finanszírozni már ha élve vissza is adlak neki mert meg kell hogy mondjam igen csak kívánatos lányka vagy és elfogadnálak ágymelegítőnek

 • inkább halok meg mint hogy magával bújjak ágyba nekem csak sasuke van aki férfiként érdekel senki más nem

 • ezt sajnos sajnálattal hallom mert lehet hogy nem lesz több alkalmatok eggyütt lenni mert megölöm őt is veled együt

 • de mért mitártottunk mi neked ??!?!!?!?!?!

 • ti semmit de fugaku sasuke apja annál többet és itt a remek alkalom hogy sasuke is megérezze a bosszúm keserű ízét

 • de mért akarja ennyire a bosszút mit tett az a férfi hogy ennyire utálja

 • semmi egyebet mint hogy a menyasszonyomat elcsábította és ennek tetejében elvette tőlem a család reményét is

 • de ez akkor sem megoldás hisz sasuke erről nem tehet

 • ez igaz de fugaku nem él és ezt sasukén verem le ha a fene fenét eszik is

sakura elhallgatott hiszen nem akarta hogy az ismeretlen férfi megölje . Csak reménykedni tudott abban hogy sasuke időben megtalálja és meg menti ebből a szorult helyzetből. Amikor a furcsa alak ki ment sakura feltornázta magát egy igen csak furcsa ülőalkalmatosságra ami nem éppen volt kényelmes de annál inkább vonzotta a szemeket hiszen szép tejfehér színe szinte rikított a szobán uralkodó sötétséggel szemben. Sakura a térdeit felhúzva meredt maga elé amikor is elnyomta az álom.

Hagyjuk is őt aludni hiszen szegényke olyan fáradt lehet.

Sasuke és naruto azóta is minduntalan keresik sakurát de nem találják sehol sem. Sasuke érzi hogy itt nagy baj lessz ezért össze szedte titokban a pénzt ami kell majd sakuráért cserébe. Naruto is észre vette de nem szólt barátjának hiszen szerinte is jó ötlet volt mert így biztos hogy sakura elő fog kerülni csak az a kérdés hogy élve vagy halva omlik szerelme karjai közé. Sasuke teljesen reményvesztve ment egészen addig ameddig meg nem látott egy igen csak furcsa külsejű alakot aki szinte mindenütt ugyyan olyan sebhejtarkított volt. Követték őt egy búvóhelyig ami nem messze volt amikor oda értek teljesen megfagyott bennük a vér. Madara ott ült az ölében pedig az eszméletlen sakura volt akinek vér folyt a szájából. Sasuke azonnal neki esett madarának csakhogy arra nem számított hogy sakurát fogja élő pajzsnak használn így sasuke támadása telibe kapta a lányt aki meg is halt . Sasuke teljesen magába omlott így hagyta hogy madara elvegye az életét .

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

X"D

Ritu,2011.12.11 08:58

Ezzaz, én vagyok a harmadik!!! Na tessék csak folytatni vagy ugye nem akarod hogy a többi ikertesóm is (akiket szintén Ritának hívnak) ide írjon? :3

Re: X"D

sayu(szerki),2011.12.13 19:06

ne tessék rám megharagudni igérem szünetben hozok frisst duplával csak
kicsit sűrű a program és nem érek ide :(

XD

Ritu,2011.12.11 08:55

Üdvözöllek téged mint második hozzászóló akinek nagyon tetszik a történeted. :P (Hú!! Már csak egy komi kell és meg lesz a három!!! ^^ Valaki írjon Pls!)

T.T

Ritu,2011.12.11 08:54

Micsoda??? :O Ugye nem szándékozol itt abbahagyni?? (Ja és a 3 komment mind más embertől kell? Csak mert ezt elfelejtetted meghatározni. >.< Írok én annyit. XD)