Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Régi ismerős

2013.03.03

 Én mentem elől majd egyszer csak megálltam a többiek nem értették miért állok meg ilyen hirtelen így ők is abba az irányba néztek egy táj tárult a szemünk elé ami nos lássuk be………..szörnyen ronda  volt. Mindenhol szemetek hevertek a homokba. A sziklák életveszélyesek voltak. 

-Ez nem lehet igaz ilyen nincs a prospektusán más hogy nézett ki sokkal szebb volt.-gondoltam magamban és elszomorodtam.
Még az a jó hogy a többiek nem szóltak semmit szerintem várták a megmentőt ahogy én is. De nem jött senki így tovább mentünk a szálláshelyünk  felé. Nem kellet sokat mennünk és már meg is láttam a szállodát. Mikor a lépcsőknél voltunk megálltam hogy megnézzem milyen is ez a hely. De azért egy kicsit hátra sandítottam hogy a többiek milyen arcot vágnak. Mind meglepődtek és nem csak ők én is mintha egy percig a jégherceg elismerően nézne az épületet. Kívülről gyönyörű volt vajkrém és narancssárga színű, hatalmas erkélyek , nagy ablakok és a tetejére is fellehettet menni persze ezt csak onnan tudom hogy utána olvastam egy kicsit ennek a helynek. A szálloda neve pedig nem más mint a PARADISE. A lépcsők tetején hatalmas ajtók voltak. Mindenki izgult hogy vajon milyen lehet majd belül. Beléptünk az ajtón és az előteret pillantottuk meg. Belülről csak ugyan úgy mint kívülről gyönyörű volt. Fehér falak, óriási ablakok a két sarkába egy fenyőfa díszelgett a jobb oldali falon volt egy üveges ajtó ami egy kis kertbe vezetett. Amit szavakkal nem is lehetett elmondani a fák különféle formákra voltak vágva, a közepén volt egy szökőkút amin egy angyal volt körülötte pedig virágok voltak. A szökőkút mellett voltak padok ahova lehettet ülni. De térjünk vissza az előtérre. Ilyenek voltak a bútorok : 
 
szasza.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mindenkinek nagyon tetszett ez a hely eddig . Majd oda mentünk a recepcióra ahol volt egy kis problémánk. 
-Miiiiiiiiiiii várjunk csak mi foglaltunk helyet hogy lehet az hogy nincs felírva?- na ez engem is lesokkolt  nem hogy még Sayu-t
-Sajnálom de ha foglaltak volna helyett be lenne írva a füzetbe de mint ahogy látják nincs benne.-portás
-Te ez a csaj hülyének néz minket –súgta oda Hina Sayu-nak
Majd még veszekedtünk  egy sort a portással de mikor már mondtam volna valamit megjelent egy öreg ember  aki méretét tekintve felért nekem a nyakamig. Ősz haja és szemöldöke volt amiből nem látszott ki a szeme. De engem nagyon lesokkolt mert ismertem őt és hááááááááááát nem éppen a jó módóráról volt híres ez alatt pedig a perverzségét értem. És mikor felém jött nagy mosollyal már az ijesztő volt.
-Köszöntelek titeket a Paradise-ban.-mondta széles mosollyal és felém jött és megölelt de persze más volt a szándéka és mikor megéreztem a kezét akkora pofont kapott hogy elszállt.
-Igazgató úr!!!!!!!!!!-kiabálta a portás
-Na szép biztos hogy innen kitiltottak a kis műsorod miatt-mondta Ino
-Szerintem te is ezt tetted volna az én helyemben.-Saku
-Igazgató úr kérem térjen magához.-mondta kétségbe esve a portás lány.
-Na jó szerintem mennyünk mielőtt még kihívják a rendőröket.-mondta Sasuke lemondóan és rám nézett mire én olyan ideges lettem hogy majdnem felpofoztam.
El is indultunk a kijárat felé de egy hang megállított minket.
-Hova-hova?-kérdezte felhúzva a szemöldökét az igazgató úr.
-El mielőtt még feljelentenek testi bántalmazásáért.-és nyomatékosan rám nézett Sasuke
-Miért jelentenénk fel titeket?-kérdezte nem értve
-Azért mert a drágalátos rózsaszínke szépen felpofozta a bácsit.-mondta Ino
-Á nekem semmi bajom nyugodtan maradjatok csak egyébként meg már megszoktam régebben is sokat kaptam tőle bár igaz azok nem fájtak ennyire.-mondta vissza gondolva a régi időkre és egy mosoly húzódott a szájára:
„Egy kislány fut felé lehet vagy 5 éves hosszú rózsaszín haját fújta a szél és nagyon mosolygót zöld szeme csillogót az örömtől mikor odaért hozzá a nyakába ugrott. Megkérte hogy menyjenek el a játszótérre addig nyúzta míg rá nem vette. El is indultak odaérve egy hatalmas kerítést lehettet látni mivel sok játszóteret már tönkre tettek és hogy ezt megvédjék körbe kerítették de nem volt sok haszna mivel a kerítésen keresztül bemásztak. Be mentek a kisajtón a kislány éppen homokozott ő pedig leült az egyik padra néhány perc múlva kezdte megunni az ücsörgést és elakart indulni de hirtelen meggondolta magát amikor látta hogy egy szép asszony jön egy kisgyerekkel így vissza leült. Imádkozott hogy a hölgy mellé üljön de előtte még megnézte a kislányt hogy meg van e még és hogy figyel e mert nem szereti ha letapizza a nőket. Bár ez meg is érthető. A kisfiú ahogy meglátta a kislányt futott is hozzá és együtt játszottak. Nagyon örült neki hogy legalább egy darabig valaki lefoglalja. Az imája meghallgattatott mivel a hölgy aki hozta a kisfiút leült mellé majd beszélgetésbe kezdtek. A gyerekek szépen eljátszottak addig ő feltudta mérni a hölgyet. Szép hosszú barna haja és szeme volt. Vékony de nem az a túl vékony hanem az a megfelelő. Nagyon megtetszett neki így egy kicsit közelebb húzódott hogy jobban szemügyre vegye. A gyerekek pedig abba hagyták a játékot de ezt nem vette észre és a keze elindult a nő felé ám már csak egy csattanást érzett a fején és leesett a padról repült vagy 5 métert mire megállt. Magához térve egy nagyon dühös kislányt látott aki ott helyben megtudta volna ölni a nézésével (még szerencse hogy a szemmel nem lehet ölni 3:) ). Egy kis ponttá húzta magát össze annyira félt tőle bár lehet hogy ő az idősebb de a kislány erősebb nála. Haza fele menet beszélgettek még egy kicsit az is inkább kioktatásnak hangzott mint beszélgetésnek. Egyszer valami kicsúszott a száján ami hát hogy is mondjam elég félre érthető volt így kapott még egy maflást most is repült vagy 5-6 métert. (milyen gonosz vagyok hihi 3:) ) Haza érve lila, zöld színekben pompázott .
 
Kicsit ugorjunk pár évet:
 
Egy 15 éves lány jön le éppen a lépcsőn egy rózsaszín új közös papucsba, zöld rövid nadrágba, rózsaszín trikóba volt. Ehhez vett még fel egy zöld karkötőt és nyakláncot. A körmei rózsaszín színűek voltak. Majd kicsattant az életerőtől rózsaszín haja lágyan omlott a vállára zöld szeme csillogót az örömtől. Gyönyörűen hatot az egész mint egy angyal. Az öreg éppen akkor végzett az írásos papírokkal amikor az irodája előtt ment el mikor meglátta oda futott az ajtóhoz és utána nyúlt szegény akkorát kapott hogy elszállt a világ másik felére. Két hónapig akkora púp volt a fején mint a Mont Black. Hát igen így jár az aki nem tanulta meg az illemet. Mikor eltűnt a hegy akkor elment hogy körül nézzen a városban és már akkor nagyon rossz érzése volt a lánynak  ezzel kapcsolatban így elindult hogy megkeresse nehogy szégyent hozzon rá az öreg. Éppen egy padon ült és egy hölggyel beszélgetett. Eddig még nem csinált semmit de kitudja mi jár a fejében. A sarkon befordulva meg is látta az öreget a szemében valami furcsa fény csillogót ismerte már annyira hogy tudja mit akar csinálni. Ahogy csak tudott futott ne hogy hozzá érjen. Ott állt mögötte de nem vette észre és akkorát vágott a fejére hogy a fal adta a másikat. Elnézést kért a hölgytől akivel beszélgetett és a fülénél fogva húzta hazáig. Ott szépen megint ki lett oktatva és kapott még egy maflást hogy lenyugodjon. Majd be ment a szobájába és lila, kék, zöld foltokkal aludt el.”
 
 
-Igazgató úr ismeri a hölgyet?-kérdezte a portás
-Igen ismerem és tényleg foglaltak szobát csak elfelejtettem be írni a füzetbe. Úgy hogy elnézésüket kérem.-mondta édes-mázos hangon amitől felállt a szőr a hátamon.
Senki sem tudott megszólalni annyira ledöbbentek a hír hallatán hogy az álluk a földet verdeste. Még Sasuke-n is lehet látni mennyire ledöbbent. Na jó én itt elcsodálkoztam mióta mutatja ki Sasuke hogy mit gondol? Mindenki hol engem hol pedig az öreget nézte. Kezdett már egy kicsit idegesíteni ez a beállt csend. Néhány perc után a beállt csöndet egy macska nyávogás szakította meg futottam ki a kertbe. Bárhol felismerem ezt a nyávogást és igazam is volt ott ült a kút szélén és mosdott de amint meglátott egyből oda jött hozzám és dörgölődni kezdett. Az ölembe vettem és simogattam dorombolt olyan régen láttam már az én kiscicámat. Úgy hívják hogy Lucifer azért lett ez a neve mert sok gonosz dolgot csinált és tiszta fekete. Hátra fordultam hogy követtek e többiek vagy sem. Nagy meglepetésemre nem. Na mindegy Luciferrel a kezemben be mentem az ajtón amint meglátta az öreget azonnal belebújt a felsőmbe. Ilyet még soha sem csinált ezelőtt de ki kell derítenem mit csinált vele hogy ennyire fél tőle. Ha jól láttam mindenki most kapja meg a kulcsaikat így én is oda mentem. Majd kiderült hogy egy nappali van középen ami egybe van a konyhával amiből három ajtó nyílik két ajtó mögött szoba van a másik pedig a fürdő . Így párokat kellett alkotnunk. A felső emeleten kaptunk szobákat mert onnét szép a kilátás és ott van egymás mellett öt szoba. Az első ajtó a 114-es ahova Temari, Shikamaru rendezkedtek be. Ahogy beléptek a nappali tárult a szemeik elé. Barna bőr kanapék, mályva színű szőnyeg, egy barna asztal amin virágok díszelegtek, fehér kályha, barna szekrények amik tele voltak rakva minden -féle kütyükkel. A fal barna volt, a plafon fehér. Volt egy üveges ajtó az a teraszra vezetett. Nagyon szép volt a kilátás.
 
Asztal és székek is voltak hogy ki lehessen ülni. A konyha U alakú volt. A fal zöld színű. Minden más fekete. Volt egy hűtő ami mellett a sütő helyezkedett el. Nagyon sok fiók volt és minden fiókban más-más tárgyak voltak. Temari benyitott az egyik szobába és egyből tudta hogy ez lesz az övé. Maga a szoba fehér volt kivéve az a fal ahol az ágy volt az piros. Az ágy fekete a párna pedig fehér. Mellette egy piros komód kapott helyett amin egy fehér lámpa és egy óra volt. A szoba másik végében volt egy szekrény ami fekete színű. Shikamaru is benyitott a másik szobába nem nagyon törődött vele hogy néz ki csak bement lerakta a cuccait és befeküdt az ágyába. A szoba zöld színű. Az ágy fehér de rajta a takaró zöld. Közvetlen előtte egy asztal és egy zsámoly volt. Az ágy felett egy nagy plazma TV kapott helyett. Mivel Tema nem akarta egyedül megnézni a fürdőt így felébresztette a szép álmából Shikamaru-t.( Hogy mit álmodott azt rátok bízom ) Elindultak a fürdő felé benyitottak. Egy hatalmas sarok kád tárult na szemeik elé. Vele szembe a zuhanyzó. Oldalt a csap és a tükör. Mellette a WC. A fal csempékből volt kirakva és fekete, vörös színű.  A második ajtó a 115-ös ahova Ino, Hinata költözött be. Beléptek nekik is a nappali tárult a szemük elé. A falak lilás
 
 
szürkések voltak. Fekete és fehér asztal alatta lila szőnyeg a kanapé fehér és szürke színű. Szembe van a plazma TV. Mellette pedig az erkély. Le lehetett látni a kertre. Asztal és szék is volt hogy ki lehessen ülni. A nappalival volt egybe a konyha. Jobb oldalon volt a hűtő ami lila színű. Mellet a sütő. Felül voltak kis ajtók ahova a tányérok és a poharak voltak bepakolva. Alul az evőeszközök, serpenyők, lábasok voltak. A járólapot szürke kövekből rakták ki. Ino benyitott az egyik szobába ami nagyon megtetszett neki. A járó lap kék szőnyeggel volt leterítve. Az ágy fehér volt de a párnák és a takaró halvány kék. Felette üveg polcok voltak amiken különböző országból hozott szuvenírek lehetek. A polcok felett egy kép volt. A plafon fehér színű. Az ágy bal oldalán egy komód helyezkedett el. Jobb oldalon egy asztal ami alatt egy zsámoly volt. Hinata is benyitott a másik szobába ami pontosan hozzá passzolt. A fal sötét lila  pont úgy mint a szőnyeg. Egy hatalmas ágy helyezkedett el a szoba közepén ami fehér színű volt de a takaró és a párna lila. Felette egy orchideát ábrázoló kép volt. Tőle balra a szépítkező asztal és egy szék kapott helyett. Jobbra az ablak alatt egy kanapé szerű ülőhely volt. Nagyon kíváncsiak voltak milyen lehet a fürdő. Egyszerre nyitották ki az ajtót. A plafon fehér a falakat csempével rakták ki. Úgy hogy két sor fehér két sor lila és még egy sor fehér. A járó lap szintén lila színű volt. Egy sarok kád, WC, kéz mosó aminek az oldalán lógott egy lila törölköző felette pedig egy tükör helyezkedett el. A harmadik ajtó a 116-os a szerencse számom így az a szoba a miénk Sayu-val. Beléptünk egyből a nappalit pillantottuk meg.
 
 
 
A fal, a plafon és a fotel fehér színű. A fotel előtt fából készült kis asztalok voltak. Előtte plazma tv volt ami felett egy fából készült polc állt rajta mindenféle dologgal. Jobbra egy fa asztal ami mögött lila szekrény helyezkedett el. Nálunk is mint a többieknél volt erkély de mi a medence felé láttunk el. A konyha is szép volt. Fehér fal és plafon. A berendezés is fehér volt de nem teljesen mert volt még egy olyan pink színe is. Az asztal U alakú volt a teteje és az alja fehér a közepe pink. Felül voltak a tányérok, poharak, élesztők, pudingok meg még ehhez hasonló dolgok. A járó lap fehér színű volt. Meg beszéltük Sayu-val hogy mind a ketten megnézzük a szobákat és úgy döntünk. Benyitottam az egyik szobába amit előre le is foglaltam magamnak szerencsére Sayu nem bánta. A falak feketék úgy mint az ágy és a komód. Rózsaszín lámpa helyezkedett el a komódon. Az ágy nem csak fekete hanem még rózsaszín is volt. Felette egy kép volt ami a Lochnessi szörnyet ábrázolta. Az ággyal szembe egy rózsaszín szőnyeg volt. Előtte hang falak, lemezek, könyvek voltak. Át mentünk a másik szobába ami Sayu-nak nagyon tetszett
 
. A fal a plafon a járólap fehér volt. Az ágy lila színű felette egy kép helyezkedett el ami szintén lila színű. Mellette egy fekete lámpa volt. Az ágy alatt fekete szőrmés szőnyeg helyezkedett el. Vele szemben egy plazma TV ami mögött egy tábla volt ami lila színű és fekete kacskaringós vonalak voltak rajta. Mellette pedig egy fehér szekrény. A plafonról egy több soros égő log lefelé. A fürdőt is együtt néztük meg. Ahogy beléptünk a kéz mosót láttuk meg felette pedig a tükröt. Beljebb mentünk ott volt a WC mellette pedig a kád. A falak fehér és rózsaszínes lilás színűek voltak. A kád mellett volt három szál orchidea. A negyedik ajtó a 117-es ahova Shi, Sai pakoltak be.  Beléptek a szemük elé a nappali tárult. A fal és a járó lap is szürke színű volt. A nappali közepén egy fekete szőnyeg helyezkedett el amin egy fehér asztal volt. Mellette egy fekete szekrény ami felett tájképek voltak. Az asztallal szembe volta plazma TV. Felette volt egy fekete szekrény amibe vázák voltak. A mennyezetről fekete csillár logót le. A konyha nagyon szép volt. A falat csempéből rakták ki  a plafon pedig fából volt. A berendezés kék és fekete színű. A hűtővel szemben volt a sütő. Nagyon sok fiók és polc is volt. A fiúk nem tudták mit kezdjenek ezzel a sok mindennel. (Tipikus férfiak -.-’’)  
 
 
A következő Shi szobája a falak halvány kékek. A földön egy hatalmas kék szőnyeg. A szoba közepén van egy hatalmas ágy a lepedő kék a párna fehér. Mellette van egy asztal. Fából készült kép és lámpa van rajta. Az ágy felett pedig két kék kép van. Sai benyitott a másik  szobába nagyon megtetszett neki az a szoba. Mindenhol képek voltak. A plafonon a falon a padlón még a bútorokon is. Fekete és fehér volt minden. Az ágy mellett volt egy komód. A sarokba egy festő állvány kapott helyett amihez minden ott volt. Végül benyitottak a fürdőbe. Szembe velük volt a kád és a zuhanyzó. Mellette fogasok és törölközök. A tükör alatt egy csap volt. WC a zuhanyzó mellett kapott helyett. A falat csempéből rakták ki szín átmenetesen fehér, halvány kék, kék, sötét kék.
 
 
Az utolsó szoba a 118-as oda pedig Sasuke, Naruto költöztek be. Belépve a nappalit pillantották meg. Egy üveges asztal helyezkedett el a szoba közepén. Mögötte egy kanapé fehér színű. Mind a két oldalt egy fából készült asztal volt rajta egy lámpával. A kanapéval szembe a plazma TV kapott helyett. A konyha Narancssárga színű. A berendezések pedig citromsárgák a sarokba egy hűtő volt amit Naruto megrohamozott de nem talált rament. Mellette volt a sütő. Itt is mint máshol nagyon sok polc és fiók volt hogy kényelmesen elférjenek a dolgok. A konyha  közepén egy fekete asztal és szék helyezkedett el. Naruto benyitott egy szobába ami pont az ő színe volt. Narancssárga. A sarokba helyezkedett  el az ágy. Felette egy polc volt ahova tudott pakolni. Szembe vele egy íróasztal kapott helyett amin még egy gép és nyomtató is volt. A másik sarokba pedig egy fa szekrény volt berakva. A fal citromsárga színű. Sasuke is benyitott a  másik szobába. Egy tágas szoba fogadta. A fal halvány kék volt. Az ágy szürke színű rajta a párna kék. Felette van egy gyönyörű kék festmény. A padlón van egy hatalmas kék szőnyeg. Az egyik sarokba egy íróasztal és számítógép. Az ágy mellett egy fekete szekrény helyezkedik el.
 
A fürdőt már csak Sasuke nézte meg mert Naruto megint a hűtőben volt nyakig. Belépve a padlót szép kék csempékből rakták ki csak úgy mint a falat  de abba volt még fehér és halvány kék is. A sarokba be volt építve a kád. Mellette egy csap felette pedig egy tükör. A káddal szembe a WC foglalt helyett. Mindnyájan kipakoltunk és mentünk körbe nézni én voltam az idegen vezető mivel én már sokszor voltam itt. Először lementünk a csiga lépcsőn a földszintre balra felé volt egy folyosó arra elindultunk. Az első ajtón amin benyitottam volt minden játékok, fürdés úszógumi és még egyebek. A következő ajtó az volt a könyv szoba. Nagyon sok könyv volt ott aminek a felét már el is olvastam. A mellette lévő nagy ajtó volt a konyha most is mint mindig nagyon sokan voltak. Sürögtek-forogtak sok-féle édesség és étel is volt Naruto-nak már folyt a nyála valahogy gondoltam ez lesz a kedvenc helye. Volt a konyha mellett még egy szoba de oda már nem akartam be nyitni sok minden fűz ahhoz a szobához túlságosan is sok. Elindultam vissza felé.

-Hé hova mész van még egy ajtó.-mondta Naruto
De nem fordultam meg hanem csak álltam. Nem tudtam mit mondani egy hang sem jött ki a torkomon. Az igazgató akit egyébként Kisimoto-nak hívtak meglátott minket. Ahogy rám nézett egyből tudta hogy mi a bajom ezért a segítségemre sietett.
-Sajnálom de azt a szobát nem szabad kinyitni. TILOS.-mondta Kisimoto 
Erre már ők sem tudtak mit mondani ő is elindultak a kijárat felé. De én meg sem tudtam moccanni a lábaim földbe gyökereztek. Oda jött hozzám és megölelt.
-Nincs semmi  baj bezártam az ajtót senki sem tud oda bemenni. Nyugodj meg jó? Nem lesz semmi baj hiszen én is és a barátaid is itt vannak. Rendben?-kérdezte egyébként kedves meg jó szívű csak ne lenne perverz.
-Rendben.-válaszoltam halkan
 
 
Mi is elindultunk volt valami rossz érzésem a nyaralással kapcsolatban de tudnám mi az. Remélem senkinek nem esik bántódása mert abba már tényleg bele fogok halni. Oda értünk a többiekhez akik duruzsoltak valamit. Tovább mentünk. A lépcső mellett is volt egy ajtó nekem az volt a kedvenc helyem. Ahogy beléptünk egy nagy helyiség tárult a szemünk elé. A közepén van egy hatalmas cseresznye fa ami most virágzott gyönyörű volt. Körülötte székek voltak. A plafonon volt egy hatalmas lámpa aminek földgomb formája volt és rajta az összes kontinenssel. A falon vörös függönyök voltak nem tudom miért de ez a hely mindig megnyugtat. Ez volt a pihenő hely. Ebből nyílt még egy ajtó az pedig a belső medence volt. A medence ovális alakú volt körülötte oszlopok négy-négy a szélső oldalánál. A medence felett volt egy kép az égen a felhőket ábrázolta mellette voltak kisebb lámpák. Mindegyik sarokba volt egy növény. Az napozó ágyak fehérek voltak. Arra eszméltem fel hogy hallom Hinata sikolyát. Látom ahogy Naruto fut a víz felé a sikoltozó Hinata-val. De  medence szélénél megáll néma csend és hirtelen beleugrik. Mind a ketten csurom vizesek voltak szerintem Hinata most megfojtaná Naruto-t ha nem tetszene neki. De inkább kimászik és az első dolog ami a kezébe akad az a papucsa mivel az a nem normális azért állt meg hogy levegye a papucsukat és azt Naruto felé dobta ami szerencsésen eltalálta a fejét és vissza esett a vízbe. Mi meg szakadtunk a röhögéstől hát igen nem hogy segítenénk á miért is?. Szerencsére az egyik ágyon volt törölköző gondolom elfelejtették vissza tenni meg fogtam kettőt az egyiket oda vágtam Naruto-nak a másikat Hinata vállára terítettem. Vissza mentünk a pihenő helységbe ott volt még egy ajtó Naruto nem várt meg minket hanem előre futott fogtam a fejem mikor hallom meg hogy kiabál nem kellett sokat várni. Úgy futott vissza mint akit puskából lőtték volna ki. Remélem meg tanulta hogy amíg körbe nem vezettem őket ne menjen előre. Elindultunk lefelé a lépcsőkőn óvatosan kellett lépkedni mert nagyon csúsztak egy rossz lépés és mindenkit rántasz magaddal. Naruto csak remegett mint a nyár fa levél és persze hogy ő volt az  aki nem figyelt oda hova lépet megcsúszott és minket is vitt magával. Leérve mindenki elkiáltotta magát hogy:
 
 
-NARUTO!
 
Ugatást hallottunk így csendben maradtunk pár másodperc alatt két Foxi kutya termett előttünk. Naruto elbújt mögöttem. A kutyák meg csak ugattak és ugattak sehogy sem akarták abba hagyni majd jött még öt kicsi foxi kutya olyan cukik voltak. Oda futottak hozzám és játszottak velem. A két nagy kutya is rám nézett úgy tűnik nem emlékeznek rám vagy igen mert leültek. De nekünk mennünk kellett tovább. Kiértünk a szabadba ahol mindenhol különböző medencék voltak ez este a legszebb mert akkor van kivilágítva.      
 
medence.jpg
                                           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ennyi volt az idegen vezetés megbeszéltük hogy mindenki oda megy ahova akar de este 8 órakor kapunk vacsorát arra vissza kell érni. Mindenki szét szélet. Körbe néztem ki hol van Temari és Shikamaru a szobájukban voltak. Naruto és Ino megrohamozták a medencéket. Sai és Shi beszélgettek a pihenőben.
 
Sayu és Hinata ki mentek a kertbe beszélgetni gondolom a fiúkról. De Sasuke-t nem találtam legalább addig is nyugtom lesz tőle. Mivel nem tudtam mit tenni úgy gondoltam olvasok egy kicsit. Kinyitottam az ajtót és ni csak kit találok könyvvel a kezében hát persze hogy Sasuke-t. Föl néz egy másodpercre a könyv mögül de vissza is fordul. Nem zavartatom magam egy könyv után keresek amit még nem tudtam befejezni de engem nagyon megfogott az a könyv. Izgalmas, érdekes, és a szereplők sem semmik. Legalábbis kinek milyenek az elképzelései.
 
Nem találtam a polcon pedig biztos voltam benne hogy ide tettem. Vajon hol lehet? gondolkodtam magamban hova tehettem? majd a portás jött be hozzánk egy könyvel a kezében. Először engem vett észre majd a hátam mögött Sasuke-t is aki rá mosolygott azzal az ellenállhatatlan csibész mosolyával. Miken gondolkodok ez katasztrófa nekem nem jön be ez a kis………….. vagy mégis? nem, nem, nem.
 
A portás elpirult én meg majd nem felrobbantam a dühtől. Megnéztem milyen könyv van a kezében és az amelyiket én kerestem. Észre vette szerintem hogy nézzem és oda adta. Majd el is ment rák vörös fejjel. Én meg leültem a helyemre mivel itt nem volt szék csak doboz de abból is temérdek így csináltam a sarokba egy kis kuckót és ott szoktam olvasni. Két oldalt dobozok vannak az alját pedig kibéleltem régi párnával és lepedővel. Nagyon kényelmes megnéztem a borított mindig megnézzem nem tudom miért. A könyv címe pedig nem más mint a Fairy Tail. Régen édesanyám nagyon sokat mesélt nekem ebből a könyvből. Ezért is szeretem annyira de sajnos nem tudta nekem végig olvasni mivel hamar meghalt. Az édesapám pedig elhagyott. Ehhez a könyvhöz nagyon sok minden fűz engem de hogy mi azt csak a következő részben fogjátok megtudni. 
FOLYTASSAM?????                                                                                                
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kira

ki,2013.04.08 22:54

Naagyon jó folytit hamar és gyógyulj meg gyorsan :D