Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


féltő szerelmes

2012.01.21

 sasuke készült a közelgő harcra. Arra gondolt hogy vajon neki az a titokzatos lány valaha meg fog-e bocsájtani vagy sem. Hiszen amikor beszélgethettek akkor mindig arról beszélt neki mennyire is utálja a háború minden fajtáját. Legyen az akár a szabadságért akár a hatalomért. Hiszen a háborúknak nincsenek győztesei vagy vesztesei. Ezzel a gondolattal tűzte az oldalára a krdot és indult ki az embereihez. Azok mikor meglátták mélyen meghajoltak előtte és kettő oszlopba igazodtak. Sasuke nem is sokat váratott magára,egyenesen lovához ment majd felült a nyeregbe. Ajkai közül a harunok halálos ítéletét hangoztatta.

 • nem ejtünk túszokat, nincsenek szemtanúk sem. Mindet aki nekünk támad, vagy ellenkezik azonnal meg kell ölni.

 • Igenis sasuke-sama!!!!

 • indulás!!

sasuke a sereg élén elvágtatott. Nem is sejtve hogy szerelme az ki ellen harcra készül. Sakura a vár egyik tornyában várta apja hívását. Nem harcolhatott. Hiszen nő volt. Apja a sereg élén küzdelembe bocsátkozott az uchihákkal szemben egy olyan dolog miatt amiről mindenki elfeledkezhetett. Sakura sem tudta hogy mi az ami ennyire egymás ellen uszította a két családot. Viszont azt tudta hogyha sasuke az apját megöli akkor esélytelen lesz hogy majd a béke kialakulhasson közöttük.

Sakura féltette az apját, és sasukét is. Nem akarta hogy az ifjú démon meghaljon azt viszont még annyira sem akarta hogy a népe rabszolga sorba kerüljön. Remegett a félelemtől ami alattomos dögként a szívébe férkőzött és szinte tehetetlenségében eleredt a könnye. Véres könnyet hullajtott minden harcban elesett emberért. Az árvákért akik az apjukat vesztették rajta és a nőket akik talán már sohasem találkozhatnak szerelmeikkel. De legjobban mégis az ifjú démon herceg életét féltette a leges legjobban. Tudta jól hogy apja nem fogja hagyni hogy sasuke életben maradjon viszont egy szerelme nélküli világban nem fog élni ezt eldöntötte magában.

Vér áztatta a földet ahol elhaladtak. Rothadó testek hada várta a végső nyugalmat és irgalmasságot. Ők már nem tudják meg soha sem hogy mi lett a harc vége. Mi végett áldozták vérüket és életüket. Nem fog maradni belőlük semmi. A férgek és a dögevők martalékává válik mind. A harc igen csak sok áldozattal járt mind két fél részéről. Sasuke egymás után ölte meg ellenfeleit minden szánalom vagy kegyelmesség nélkül. Egyiket a másik után taposta porba. Nem volt ezzel másképpen az ellenséges erő sem.

Sasuke és a harunok vezére hirokazu egymással szembe került. Ez volt a harc eldöntő része. Bármeikük lezuhan a lóról vagy meghal a másik fél nyeri a harcot. Sasuke egy különleges képességét használva árnyakat hívott elő amik egyenesen hirokazu felé tartottak majd egy másik csapás követte az előbbit. Hirokazu pengéket idézett amiket egyenesen sasukének szánt viszont az felugorva lováról kikerülte mindet. Egymás után küldték a másikra az erősebb és erősebb támadásokat viszont hirokazu hibázott. Elszámolta azt hogy sasuke mire képes és amikor kitért egy támadás elől a lova elment és így ő a földön kötött ki . Sasuke pedig.....LEFEJEZTE....

néma csend telepedett a harcmezőre. Ameddig a démonok üdvrivalgásba nem kezdtek.

 • éljen soká sasuke-sama

 • éljen soká a nagyurunk!!!

 • elég! Mindenki hallgasson el. mennyetek és vigyétek széjjel a hírt. Mától a harunok minden vagyona és területe az uchihák kezében van. Bele értve az embereket is.

 • Igen is sasuke-sama..

a sereg azonnal széjjel is vitte a hírt. Minden őrző siratta a múlt dicsőségét. Sakura is de ő valamilyen szinten meg is könnyebbült hiszen akkor sasuke még él és akkor még van esély egy boldog életre. De mekkorát is tévedett.

A démonok mindenkit elhurcoltak . Rabszolgának tartottak mindenkit aki csak képes volt mozogni és dolgozni. A nőket kihasználták és megölték vagy egyenesen a szolgájukká kiszolgáltatottá tették.

Így volt ezzel a főház is. Sakura édesanyját yuát cselédségbe taszították. A dadusát szakácsnak vették és ha nem ízlett nekik amit főzött végig vágtak rajta a korbáccsal.

Sakura maga is cseléd lett de neki csak annyi volt a dolga hogy minden nap rendbe tegye sasuke holmiját.

Ez valamilyen szinten boldoggá tette hogy ott lehet a dolgai között és ő lehet az aki vigyáz sasuke értékes dolgaira. De az udvarban volt még egy gonosz szipirtyó aki féltékeny volt a kis cselédre. Karin. Ő maga volt a megtestesült rútság. Hatalmas orrán bibircsók ült. Szemei alatt hatalmas lila karikák. Az ajtón is csak akkor fért be Ha mind a két szárnyát kinyitották és ő maga keresztbe fordul rajta. De kiszemelte sasukért és meg akarta szerezni magának. Ezért mindenbe bele kötött amit a kis cselédlányka tett és ha az valamit nem olyan módon csinált akkor megkorbácsoltatta. Sakura hátán finom bőre gyakran ki is serkent az erős ütések nyomán . De nem szólalt meg tűrte hogy bántsák mert akkor valahogy arra emlékszik mennyire is volt jó sasuke biztonságos karjaiba. Másrészt ha nem tűrte volna megölik őt is mint az édes anyját.

Halotti csend uralkodott a palotában egész éjjel. Sasuke viszont nem tudott aludni. Valami nem hagyta. Érezte hogy a szobájában az a valaki igen csak serényen munkálkodik de mégis mindene meg van és nem tűnik el soha semmi nyom nélkül.

Úgy vélte ez is csak egy kis cseléd műve lehet aki a többivel ellentétben legalább becsületes és nem tesz zsebre semmit.

Egyik nap aztán csak rá vitte a lélek hogy felmenjen a szobájába nap közben. Amikor viszont belépett egy gyönyörű lányt látott aki halkan énekelt.

Nagyon meglepődött de mintha ismerte is volna valahonnan ez a cselédet.

Oda ment a háta mögé majd megfogta a vállát. A lány egy fájdalmasat sikkantott de saját kezével befogta a száját. sasuke megijedt. Nem tudta mi rosszat tett de látta a lányon hogy szenvedett .

 • mi a baj mit tettem?

 • Semmi nagyuram csak még nem gyógyultak be teljesen a múltkori sebeim.

 • Miféle sebek?

 • Csak karin kisasszony nem találta jól elvégezettnek a munkám ezért megbüntetett semmiség az egész.

 • Ez nem semmiség. Mond el kérlek mi a neved?

 • Sakura vagyok kegyelmes jó uram.

 • Sakura akkor ezennel neked is meg van engedve hogy a saját nevemen szólíts ezentúl.

 • De én nem tehetem uram hiszen akkor engem kivégeztetnek.

 • Hm ez igaz lehet de ha csak ketten vagyunk akkor nyugodtan szólíts csak így és nyugodtan tegezz is le engem. Nem vagyok sokkal idősebb nálad. De mond csak hány éves vagy?

 • 18 leszek hamarosan.

 • Hm és mond csak sakura? Mi volt az a munka amivel nem volt megelégedve karin?

 • Nem volt elmosva az ünnepi étkészlet.

 • Az az ezeréves vacak? Amiatt büntetett meg? Hiszen azt vagy 300 éve nem mosta el senki sem. És mennyit kaptál?

 • 1500 ostor csapás. És ha nem volt elég erős akkor az nem számított.

 • Mond sakura te melyik családba tartoztál? Mi volt a rangod?

 • Én voltam a királyi család egyik szolgálója. Magáé a kisasszonyé.

 • Hm értem és mond csak ez a te kisasszonyod mégis milyen volt?

 • Erről inkább nem beszélnék.

 • Mért?

 • Mert megölték őt is nem sokkal a királyné halála után.

 • Értem és szeretted annyira hogy nem akarod feltépni a sebeidet?

 • Igen . De ha nem baj nagy jó uram akkor megyek is még ezer a dolgom mára.

 • Rendben de kérlek csak sasukének szólíts engem ha magunk vagyunk


de hogy sakura tényleg meri-e nevén szólítani sasukét és hogy mi lesz ezetk utánn az csak akkor derül ki ha kapok moondjuk 3-4 komit addig is By-By:Sayu(szerki)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Legyen

szasza,2012.01.28 09:43

Szia Sayu remélem már dolgozol a folytatáson,mert már 2 hete kb. ezt várom.Lééééééééétszi.
szeretettel:szasza

Re: Legyen

sayu(szerki),2012.01.28 17:21

Szia szasza!♥
bocsika hogy kések de nincsen valami sok ifőm a suli miatt :'(
igyekszem ma éjjel feltenni a frist de nem igérek semmit
By- By:Sayu(szerki)

sayu

szasza,2012.01.22 18:48

Nagyon jó volt engem nagyon meghatott.Írj még ilyen történetet.

Sok sikert:szasza

Folytasd!

Ritu,2012.01.22 10:21

Na, remélem hamar folytatod. Ja és legyen ám benne olyan rész amiről a szavazás szólt. :P >.<

Folytatást

Every,2012.01.21 23:58

Folytasd. Ez annyira szomorú h megölték Sakura szüleit és egy csomo mindenkit de attol még teccet de nagyon ugyhogy folytatást de hamar :P