Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tiltott csók a mienk

2012.01.28

 na most egy kis vissza nézés. sasuke megkérte sakurát hogy tegeződjenek de a félénk kislány nem merte.

 • Nagyuram én azt nem tehetem.

 • De igen is teheted sakura ha én neveden szólíthatlak akkor te is szólíthatsz az enyémen.

 • É...értettem sasuke-sama.

 • Hjaj ha neked így jobb akkor szólíts így de most menny kérlek.és hagyj magamra egy kicsit. Gondolkoznom kell.

 • Értettem. Nos engedelmével sasuke-sama.-hajolkt meg illedelmesen a lány -

 • Viszlát sakura.

 • Viszlát.

Sakura azzal ki is libbent az ajtón. Sasuke sokáig nézett utána és nem tudta mért de szerette volna egy kicsit közelebbről is megismerni ezt a lányt. Tetszett neki hogy ennyire más mint a többiek. Úgy volt vele, hogy ezen veszteni valója nincsen. így egy kicsit a sok gondolkodás közepette le is dőlt aludni.


Sakura eközben átkozta a percet amikor ide került. A sebe lüktetett és szivárgott belőle a vér. Nem értette mért kell ennyit szenvednie neki és a népének is.


Pár hónappal később sakura 18.születésnapján aztán bekövetkezett az amit álmában sem gondolt volna. Egy falkányi harcos kivitte őt a családi temetőjükbe és elmondta neki az apja utolsó kívánságát, miszerint sakura amint 18. életévét betöltötte kapja meg az őrzők minden erejét. Sakura amint ezt átélte ment is vissza a palotába. Nem akart bajba kerülni holott tudta ha karin észre vette akkor neki vége.


Sasuke látta hogy sakura igen csak zaklatott valami miatt . És az okát is megtalálta amikor karin két fegyveres őrrel lefogatta a lányt. Viszont ezt nem tűrte . Lement a lépcsőn és mielőtt még akár egyet is tudtak volna ráhúzni. Reptében elkapta a korbácsot.

 • mit merészeltek az én házamban ítélkezni.

 • Sasuke-sama mi nem akartunk de karin kisasszony annyit mondott hogy maga kérte hogy büntessük meg ezt a cselédlányt mert nem végzi jól a munkáját

 • én ilyet nem mondtam egy percig sem. Eresszétek el és takarodjatok a szemem elől.

A két őr szinte futott sasuke haragja elől . Sakura viszont felkelni nem volt képes. Az őrzők képessége és a démonok közelsége teljesen legyengítette. Sasuke most vetett elsőnek pillantást a padlón térdelő lányra.


A szava is elállt. Sakura háta teljesen fedetlen volt. Selymes bőrén nem voltak hegek de látszott hogy nagyon szenved. Sasuke a karjaiba vette a lányt és felvitte a szobájába majd lefektette az ágyra. Sakura elvesztette az eszméletét már akkor amikor sasuke végigmérte. Nem volt benne teljesen biztos hogy minden jól van e vagy sem de azt tudta hogy biztonságban van.


Sasuke ott maradt az alvó lány mellet hogy annak még csak véletlenül se eshessen baja. Nem tudta mért de megtetszett neki ez a lány. A vékony törékeny alkat. A szép smaragd tekintet. És az a kedvesség ahogyan beszél mindenkivel szemben.


Sakurának is megtetszett sasuke mondjuk ő már akkor is tudta hogy ki ő amikor a szülei bejelentették hogy hozzá kell majd mennie. Nem ellenkezett. Szerette a fiút. De tudta azt is hogyha ez a frigy nem teljesedik be akkor bizony egész népe rabszolga sorsra jut.


Sasuke sokáig nézte a békésen szuszogó lányt. Majd őt magát is elnyomta az álom.

Sakura fájó háttal ébredt fel viszont amikor meglátta hogy hol van még a szó is benne maradt. Nem tudta hogy került ide vagy mi történt. Teljesen egyedül volt.


Ám a szoba egyik rejtek ajtaja kinyílt és sasuke kilépett rajta egy szál törölközővel a derekán. Felső testéről még csöpögött a víz. Haja is még nedves volt az előző zuhany miatt. Sakura arca felvette egy érett paradicsom színét. Sasuke nem vette észre hogy a lány már felkelt így ment öltözködni a szekrényhez. De egy tekintetet érzett a hátán amikor a szekrényhez ért ezért megfordult.


Sakura arca ki volt pirulva . Szemei tompán csillantak a vágytól. Sasuke teljesen zavarba jött. Nem szokott ahhoz hozzá hogy a nők ilyen módon érdeklődjenek iránta. Mindegyik csak a rangját és a nevét akarta trófeának. Sakura viszont nem.


 • ne haragudj kérlek nem vettem észre hogy már felkeltél.

 • S..Semmi baj sasuke-sama csak kicsit khm furcsa hogy itt vagyok . Esetleg nem tudná nekem elmondani hogy hogyan kerültem én ide?

 • Elmondhatom de előbb ha nem gond felöltöznék. Eléggé kellemetlen így beszélgetni egy hölggyel .

 • Persze sasuke...

 • kérlek csak sasuke nem kell semmi -féle más.

 • Rendben van ….sasuke.

 • Na így mindjárt jobb. Akkor megyek is öltözni

sasuke kikapott egy fekete inget és egy fekete nadrágot. Alsót is vett és ment is a fürdőbe , miközben átkozta magát amiért ennyire kellemetlen helyzetbe került.

Nem volt ehhez hozzá szokva most mégis tetszett neki hogy ilyen lett. amint kiment látta ahogy sakura félénken magára húzza a takarót és mélyeket szuszog. Sasuke elmosolyodott . Hagyta sakurának hogy tegye ami neki jó. Csendben mellé lépett, sakura kinyitotta szemeit és egyenesen sasuke szemeibe fúrta tekintetét.


Sasuke nem tudta mért de egyre csak közeledett sakurához majd mikor már ajkuk majdnem össze ért a kettejük közti kis távolságot is megszüntette.

Sakura meglepetten pislogott majd gyengéden vissza is csókolt. Sasuke lágyan csókolta a lányt, nem akarta megijeszteni. Sakura pedig a meglepettségtől nem csókolt vadabban.


A csók vége után mind a ketten fülig vörösödtek. Sakura jobbnak látta elmenni, félt hogy bajba kerül majd emiatt.

Sasuke meglepetten nézte ahogy a lány kimegy az ajtón , de még mielőtt kiért volna egyszer vissza nézett. Szemében valami különös dolog csillant. Majd elment. Sasuke még sokáig nézte a lány hűlt helyét a karjai között majd este fele végre erőt vett magán és lement a szüleihez.

 • fiam igaz az hogy megvédtél egy cselédet?

 • Igen apám igaz.

 • Mért tettél ilyet hiszen neked karin a jegyesed?!

 • Mert én nem szeretem karint és mert nem fogom hagyni hogy egy olyan lányt bántson aki nem is tett semmit ellene.

 • Ezt meg hogy értsem?

 • Az a lány mindössze elment a szülei temetésére és tőlem is elkérezkedett.. szóval ha valami nem tetszik akkor az nekem mondja.

 • Értem fiam sajnálom . De mennyünk is enni.

 • Rendben van.

A vacsora viszonylag nyugodtan telt . Sakuráról nem is esett több szó. De a lány belül szinte égett, ez volt neki az első alkalom hogy sasuke megérintette az ajkait. Száján szinte érezte az édes ízt. Majd felébredt és rá kellet jönnie hogy neki nincsen arra reménye hogy valaha is még egyszer az életben újra megérezze sasuke ajkait. Sasuke amint betöltötte a 18-at elveszi azt a boszorkát és neki nem lesz több esélye hogy vele legyen. Nem értette a fiút hogy neki mért jó az ha szenvedni látja a lányt, mit vétett mi volt az a főben járó bűn ami miatt így büntetik. De nem tehetett semmit. Sasuke fél év múlva betölti a 18-at és neki végig kell néznie ahogy élete szerelme elmegy egy másik nővel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Legyen

szazsa,2012.01.31 18:09

Szia Sayu remélem lesz majd rá időd és folytatod.Addig is minden nap meglátogattom az oldalad.
Puszi:Szasza

Kétszí

Evyke,2012.01.30 20:50

Egyetértek az előttem lévőkkel szupi lett folytasd hamar létszí

Folyti

Sasusaku96,2012.01.30 19:15

Szia csatlakozom az előttem szolókhoz! Nagyon jó lett már várom a folytatást siess vele!!!

Folytit

Every,2012.01.30 19:11

Hello
Nagyon tetszik ez a fejezet már aligvárom hogy mikor milesz ha kiderül h Saku a hercegnő?!

Folytatást

SAku04,2012.01.30 18:51

Folytasd joolett!!! :):):):)