Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csodás karácsony

2012.12.28

 Karácsony előtt két nappal járunk. Kezdet esteledni senki sem járkált az utcákon. Nagy pelyhekben esett a hó. Én azonban lehajtott fejjel a gondolataimba mélyedve sétáltam az utcán. Egyedül voltam. Mindenki a párjával vagy a családjával karácsonyozott. Nagyon kevesen voltak a faluban. És mindenki otthon ült és melegedet. De van aki csak a szerelmével szeretne lenni aki már talált magának valakit. A szívem már meghalt. A haláltól sem és már semmitől sem féltem. Élni sem akartam. De van ami visszatartott az pedig nem más mint a falum. A falumért mindenre kész vagyok és a barátaimért is akik már nem is az igazi barátaim de én még mindig annak tartom őket. Csak a kórházba szoktam bejárni mert van ott valaki aki fontos a számomra. Ma is oda indultam és mikor erre gondoltam mindig mosoly húzódott az ajkamra. A kórházhoz érve rutinosan mentem az emeletre amikor a szobáját már megpillantottam lefagytam. Mindenki ott volt aki a kórházban dolgozott és sírt. Amit hoztam az hirtelen kiesett a kezemből és a tömegen át verekedtem magam. Amit láttam az lesokkolt ott feküdt az ágyon kihűlve,élettelenül. Én meg csak álltam és nem tudtam mit csinálni csak összerogytam és neki álltam zokogni. Nem bírtam ezt tovább nincs már semmim véget akarok vetni az életemnek és elfutottam. Nem tudtam hova visz a lábam de csak futottam és egy szila tetején találtam magam. Eközben Tsunade neki ált kerestetni de senki sem talált majd haza hívták a többieket és még behívatták Sasuke-t is majd elmesélték mi történt velem.

-Nem lesz semmi baja Tsunade.-Naruto
-Ezért a semmiségért kellett bejönnünk?-Sasuke
 Tsunade erre leordította a  fejüket:
-Mivan? Ti tényleg ezt hiszitek hogy minden rendben van?-Tsunade
-Igen.-Naruto
-És még Sakura titeket nevezet a barátainak. Nem is csodálom hogy most már nem vagytok vele annyi időt megváltoztattok. -Tsunade magában:-Nagyon is.
-Ez nem igaz ugyan azok vagyunk mint eddig. Viszont Sakura tényleg megváltozott.-Ino
-Nem Sakura a régi viszont ti nem. Hol vannak azok a csapat társak akikre számíthatott. Naruto, Sasuke? És hol vannak azok a lányok akikkel vásárolni és bulizni szokott járni? Hmmmmmmm? És még tudnám folytatni. Hamarosan karácsony és Sakura tudjátok mit kért tőlem karácsonyra?-Tsunade
-Hadd találjam ki Sasuke-t.-Ino gúnyosan elmosolyodott és neki álltak nevetni. 
-Nem.-Tsunade
-Akkor mit?-Hinata
-Azt hogy karácsony éjjelén öljem meg saját kezűleg és könyörtelenűl.-Tsunade
-Ezt biztos csak most találtad ki Tsunade. Sakura nem kérne ilyet hiszen még ő mondta nekünk hogy sokáig akar élni.-Naruto
-Pontosan.-Sasuke
De most térjünk vissza rám. Éppen ott voltam azon a ponton hogy leugrok de aztán neki álltam nehezen venni a levegőt és előre dőltem. Egyszer csak erős karok fonódtak körém és felemeltek tudtam ki az Kakashi. Már csak nagyon keveset érzékeltem a környezetemből viszont azt még hallottam hogy Kakashi azt mondja:
-Tarts ki még egy kicsit Sakura.
Majd nem hallottam semmit csak láttam de az is már kezdet homályosodni és a levegőt még nehezebben vettem. Azt kívántam bárcsak gyorsan vége lenne a szenvedésemnek és meghalnék de Kakashi nem hagyná. Arra lettem figyelmes hogy a kórház előtt vagyunk és Shizune fut felénk hogy mi történt velem. Én nem tudtam megszólalni mert majd megfulladtam nem kapott a szervezettem elegendő oxigént. Gyorsan hoztak egy hordágyat és vittek is be a kórházba. Eközben Kakashi elment Tsunade-hoz beszámolni hogy mi történt velem. Még a többiek is ott voltak és Tsunade-val veszekedtek. És éppen ekkor toppant be Kakashi is.
-Tsunade nagy baj van-lihegte kimerültem
-Mi az?-Tsunade
-Sakura.-mondta Kakashi szomorúan
-Mi van Sakura-val?-Kérdezte ijedten Tsunade
-Megtaláltam.-Kakashi de még mindig nem mer Tsunade szemébe nézni
-Na ugye megmondtuk hogy nem lesz baja akkor mi megyünk is.-és elindultak de Kakashi arc kifejezése vissza tartotta őket.
-Mi a baj Kakashi-sensei?-Ino
-Nem egészen az van amit mondtatok. Igaz hogy Sakura megvan de van egy kis baj még hozzá az hogy-és Kakashi nem tudta folytatni.
-Mi Kakashi mi az a kis baj?-Tsunade már kezd egy kicsit sokkot kapni.
De Kakashi nem tudja folytatni a mondatot. Hirtelen Shizune jelenik meg az ajtóban. Kakashi-ra nézet aki el volt szomorodva.
-Shizune mi van Sakurával?-kérdezte Tsunade
-Nem jó.-Shizune is csak ennyit tudott mondani.
-Mondja már el valaki hogy mi baja van Sakurának.-Mondta most kivételesen Naruto mert már kezdett ideges lenni hogy senki nem mondd semmit.
-Tsunade azonnal jönnöd kell nem várhat.-szólalt meg végül Shizune.
-Hova?-Tsunade
-A kórházba sürgősen.-mondta Kakashi 
És elindultak a kórház fele. Mikor megérkeztek az egyik ápoló futott oda hozzájuk:
- Nagyon rosszul van nem tudjuk helyre állítani a légzését kezdi elveszíteni az eszméletét és semmit sem tudunk tenni ellene. Sajnálom de elfogjuk veszíteni. - egy fiatal ápolónő volt az. Barna hosszú hajába virágok voltak tűzdelve és gyönyörű kék szemei most könnyektől voltak tele. Ismer engem mivel mindig szoktunk beszélgetni ha össze futunk valahol.
-Nem még nem. Próbáljátok meg magához téríteni. - Shizune
-Nem megy már próbáltuk és a lélegeztető gép sem segít. Már nem küzd ha pedig nem küzd nem tudunk neki segíteni semmilyen segítséget nem fogad el. - az ápolónő
-Kiről van most szó?- Tsunade 
-Jöjjön velem és megtudja. - Az ápolónő
Majd az ápolónő elvezette őket a szobámhoz és mikor megláttak Tsunade majdnem elájult. A többiek meg csak néztek végül Sasuke szólalt meg:
-Nem kell játszani a szerepedet Sakura mindenki tudja hogy ezt direkt csinálod. Magadra akarod vonni mindenki figyelmét. De ez nem fog sikerülni. - Sasuke
Mikor Sasuke ezt kimondta a szívem megszakadt csak folytak a könnyeim amik miatt még nehezebben vettem a levegőt. Fájt hogy azt hiszi játszom holott ez nem igaz. Még hinni sem hinnének nekem. Kakashi megilletődött hogy mi lett a tanítványaiból és mérges lett majd felrobbant a dühtől. De nem annyira mint Tsunade majdnem lekevert egy pofont Sasuke-nak hogy hogyan merészel ilyet feltételezni rólam. Szerencsére Shizune lenyugtatta de a többiek véleménye semmit sem változott. Éreztem hogy valami nincs rendben velem. Majd valami meleget éreztem ami lefolyik a szám szélén. Oda emeltem a kezem és rájöttem hogy vér. Az én vérem. Majd még több folyt ki a számon. Ezt senki sem vette észre mert egymással vitatkoztak már megint és miattam. De mikor az ápolónő bejött egyből észre vette hogy vérzek. Oda futott hozzám megnézte a pulzusom gyenge volt de még érezte egyből oda ment a gépekhez és beállította őket de a szívverésem is egyre lassabb lett. Nem tudott segíteni így leintettem hogy hagyjon engem már úgyis végem. De nem hagyott meghalni bár a levegőt még mindig nehezen vettem. Oda állt közéjük és szét szedte őket Tsunade megilletődött hogy miért tette.
-A helyett hogy egymással foglalkoznának nem a beteget kéne figyelni? Nehogy véletlenül felmondjon a szervezete. Már most is egyre rosszabbul van a pulzusa gyenge de még érezhető ám vért köhög jobb lenne ha megnézné Tsunade-sama ha nem akarja elveszíteni.- mondta az ápolónő
Tsunade rám nézett és a tekintetünk össze kapcsolódott én rá mosolyogtam ő pedig oda jött hozzám és megvizsgált. Nem talált semmit így nem tudta i bajom csak feküdtem és néztem a plafont. Teljesül a kívánságom így mindenkinek jó lesz. Nem lesz velem több gond a többiek meg boldogok lesznek.
-Nem tudom mi baja nem találtam semmit.-szólt halkan Tsunade
-Biztos színészkedik Tsunade hagyjad nem érdemli meg hogy éljen ha ilyen.-Naruto
-Igen-helyeseltek a többiek.
-Hamarosan karácsony és vannak csodák karácsonykor remélem ez lesz veled is.-mondta Tsunade  és egy mosolyt erőltetett az arcára
-Igaza van Naruto-nak Tsunade. Ezzen nem tudsz változtatni. És nincsenek csodák.-Mondtam halkan alig halhatóan.
-De míg ő élt addig hittél a csodákba. Nem igaz?-Tsunade
-Igen de mikor meghalt rájöttem hogy ez mind csak az én képzeletem volt semmi más azt akarta hogy éljek ezért mondta nekem azokat a dolgokat hogy ne legyek egyedül. De mégis elhagyott. Most miért éljek azért hogy még többet szenvedjek? Vagy inkább békésen álomra hajtom a fejem.-mondtam de ez sok volt a szervezetemnek így vért köhögtem. Tsunade megtámasztott és lefektetett.
-Te így látod én másképp látom mindenkinek csak rosszabb lenne elveszítené a falu a legjobb orvosi ninjáját. És elveszíteném a lányomat mert az vagy nekem. Naruto-t akkor kirakná helyre ha te nem? És Sasuke kit csesztetne? A lányok meg kivel mennének el vásárolni és bulizni? Shikamaru kivel tudna beszélni a falu problémájáról? Choji kitől kapna kaját? És még tudnám folytatni.-de itt Tsunade szeméből könnyek bújtak elő és leült és megszorította a kezem. Reménykedik benne hogy meggyógyulok én viszont nem hiszem hogy felfogok épülni a szívemnek ez sok volt nem bírja. Már feladtam mindenem.
-Lesz helyettem valaki Tsunade. Az élet nem áll meg folytatódik. Lesz valaki aki helyettesíteni tud hidd el a falu ugyan olyan lesz mint mikor én éltem mert nem fogok eltűnni a szívekben fogok tovább élni de van aki  a legmélyebb zugába fog száműzni de még ő sem fog elfelejteni egy könnyen bár hogy legyen én mindig a lányod maradok.-mosolyogtam rá de ő csak tovább sírt.
A többiek csendesen álltak és hallgatták a beszélgetésünk. A csönd kezdett kínos lenni de senki sem akarta megtörni nem tudtam mit tenni becsuktam szemem mert kezdtem mindent homályosan látni mindenki és minden ami körülöttem volt összefolyt. Majd csak a sötétséget láttam meg ahogy a gép igazodik a szívverésemhez lelassul még hallottam Tsunade hangját ahogy azt kiálltja hogy:
-Tarts ki Sakura kérlek SAKURA!!!!!!!!!!!!!!!!!-és zokog majd megpróbál megmenteni nem sok sikerrel de nem adja fel a többiek meg csak néznek semmit sem tudnak tenni Tsunade zokog de valamennyire a szívem vissza állt a normális ritmusba de hirtelen utána lelassult Tsunade könyörgött hogy nyissam ki a szemem de nem hallottam. Mindenki lefagyott még Sasuke sem mosolygott gúnyosan Naruto nem volt izgága a többiek is mind lefagytak. Rájöttek hogy nem is színészkedtem. Azóta hogy komába estem eltelt két nap ma van karácsony én meg az üres kórházban fekszem mozdulatlanul. Ezalatt a két nap alatt sok minden történt. Sasuke és a barátnője szakítottak mert kiderült hogy a csajnak volt egy másik pasija. Mindenki a régi lett. A falu megtelt élettel mert akik elmentek haza jöttek. De senki sem tudott rólam hogy mi van velem csak azok akik akkor itt voltak. Tsunade ezalatt a két nap alatt mindig bejött meglátogatni és reménykedet a javulásomban de az Isten nem hallgat meg kérését. A faluba karácsonyi hangulat volt csak néhányan voltak szomorúak Tsunade nem mosolygott bezározott a szobájába senkit sem akart látni. Ráadásul enni inni sem akart Shizune se hogysem tudta rávenni. Mindenek az volt a vége hogy addig nem megy ki vagy eszik iszik míg fel nem épülők. Minden házban már ott állt a szépen feldíszített karácsony fa a sok szép ajándékkal az alján. A kis csapat megbeszélte hogy Hinata-éknál fogják tölteni a karácsonyt már amennyire karácsonyi hangulatuk lesz. Hajnalt ütött az óra mindenki fogta az ajándékát és oda adta annak akinek szánta. Voltak olyanok akik örültek de voltak olyanok akik csak nézték az ajándékukat nem volt kedvük ünnepelni. Naruto-ék felöltöztek és elindultak valahova de hogy hova azt csak ők tudják. Tsunade pedig eljött hozzám elbúcsúzni nem tudtak helyre hozni a halál már biztos volt. Éreztem hogy nincs sok hátra de ha valaki megkérdez engem hogy boldog vagyok-e az lenne a válaszom hogy igen. Hiszen jó életem volt jó! csodás olyan sokat kaptam az élettől hogy nem lesz időm mind azt a jót vissza adni. Tsunade kibontotta helyettem az ajándékomat és a csuklómra felrakta. Egy gyönyörű karkötő volt. Rajta egy virág medálion amit kilehet nyitni Tsunade és az én fényképem volt benne. Még egy darabig ült mellettem és sírt a könny cseppjei a kezemre hullottak majd elengedett és elment. Nem sokáig voltam egyedül mivel megjelentek Naruto-ék. Mindegyikük hozott egy szépen becsomagolt ajándékot amit ezek szerint nekem szántak bár ne4m kértem tőlük semmit mégis hoztak Sasuke azonban nem hozott semmit csak magát de nekem ez is elég volt. Sora hozták az ajándékukat Naruto-tól kaptam egy doboz ráment ez is rá vall és egy gyönyörű porcelán csésze szettet. Hinata-tól és Tenten-től kaptam egy albumot ami megörökített minden pillanatot amikor először találkoztunk a mai napig. Ino-tól és Temari-tól kaptam egy gyönyörű ruhát és egy hozzá illő csizmát amit küldetésen is feltudok venni. Shikamaru-tól fegyver készletett kaptam. Choji-tól ékszereket kaptam. Lee egy hatalmas vörös rózsa csokrot adott. Neji-től pedig ezt kaptam:   
    

szasza-ficuhoz-kep.jpg

Kakashi-tól mivel ő is Naruto-ékkal jött kaptam egy cuki plüss nyuszit olyat amilyen régen volt mert a másikat véletlenül lefejezte. Most már csak Sasuke van hátra de ekkor lépet be Shizune a kezébe egy lap és egy kitűző volt. A lapon rajta volt hogy már a kórházban dolgozom a kitűzőn pedig az én nevem volt hogy:
„Sakura Haruno doktornő”
Majd Shizune el is ment mert ő is szeretet és nem tudta végig nézni hogy hogyan szenvedek. A többiek is elmentek már csak Sasuke és én voltunk a szobában. Leült mellém a kis székre egy darabig mind ha gondolkodott volna hogy meg tegye-e vagy sem. Végül fölém hajolt és egy finom de mégis érzelmekkel teli csókot hintett az ajkamra. Nem hittem el hogy engem tényleg megcsókolt Sasuke de ez volt a valóság. Majd elvált az ajkunk és kimondta azt az egyetlen szót amit évek óta várok:
„SZERETLEK”
Ez után az egyetlen szó után hirtelen felgyorsult a szívverésem. Hallottam a hangokat és éreztem a körülöttem lévő dolgokat. Sasuke lehajtott fejjel a széken ült és fogta a kezem. Neki álltam kinyitni a szemem és sikerült eleinte minden homályos volt de aztán kitisztult a kép. Nem tudtam mit csinálni megszorítottam Sasuke kezét aki felkapta erre a cselekedetemre a fejét rá mosolyogtam. Azzal a nem lehet tekintetével nézett rám  míg én azzal a lehet tekintettel néztem vissza. Feléje nyújtottam a kezem és hirtelen átkarolva a nyakát lehúztam magamhoz és megöleltem. Olyan jó érzés volt hogy ő is azt érzi amit én. Nem vettem észre de pár másodperc múlva oda bújt hozzám. Szokásához híven nagyon jó illata volt de most kivételesen a haja egy kicsit szanaszét állt. Majd megint felém magasodott és megcsókolt de most vissza is csókoltam. Olyan finom és puha volt az ajka és persze még méz édes is. Két csók között sikerült kinyögnöm hogy:
-Szeretlek.
-Én is. És úgy tűnik Tsunade-nak igaza volt karácsonykor történek csodák. -Sasuke
Ezután olyan boldog voltam minden újra a régi lett najó nem minden. Tsunade neki állt dolgozni. Naruto és Hinata egymásra találtak és össze is házasodtak bár Neji nem volt oda de elkellet fogadnia. Ha már Nejit emlegettük ő is összejött Tenten-nel és igen ők is összeházasodtak. Tenten éppen most várja első gyermekét. Shikamaru és Temari,Ino és Choji is járnak de még nem házasodtak össze. Lee meg még keresi az igazit. De mi van velem? Én és Sasuke együtt lakunk azóta is szeretjük egymást és mi is hamarosan házasodunk mivel már mindketten összeakarjuk kötni a sorsunkat.
2 ÉVEL KÉSŐBB
Június van. Egy kora szombati napon az egyik házat kis gyerekek kuncogása tölti meg. Vajon miben mesterkednek? Éppen lopakodnak. Egy nagy bükk fa ajtó előtt azonban megállnak halkan benyitnak és bemennek. Felugranak az ágyra és egy férfit kezdenek ébreszgetni.
-Apa kelj fel.-suttogja a  kislány
-Apa kelj már fel éhesek vagyunk.-mondja a kisfiú  
De az apjuk nem ébred fel. Majd megpróbálják lelökni az ágyról de hirtelen elkapja őket valaki és neki állt őket csikizni a gyerekek visítanak.
-Halkabban anyátok hadd aludjon késő este jött haza.-mondta a férfi
-Jó-mondták egyszerre a gyerekek-de akkor kapunk reggelit?-kérdezték
-Igen sipirc le de gyorsan.- mondta az apjuk és a gyerekek már futottak is le az ebédlőbe.
Felöltözött. Majd halkan lement az ebédlőbe ahol a gyerekek már az asztalnál ültek.
-Mit kértek reggelit?-kérdezte a férfi
-Müzlit.-válaszolták egy hangúan
-Rendben.
Mondta az apjuk és már vette is elő a tejet meg a müzlit. Levet három tálat és beleöntötte a müzlit majd a tejet és már adta is a gyerekeknek persze előtte mindenki hozott magának kanalat.
-Jó étvágyat.-mondták egyszerre és neki láttak az evésnek.
Fent a szobában egy nő ébredezett. Tegnap este nagyon későn ért haza. Nagy nehezen felkelt az ágyból és bement a fürdőbe megmosni az arcát. Mert még mindig fáradt volt de nem tudta kipihenni magát. Bement a szobába és át öltözött. Nagyon óvatosan öltözött mivel nagyon nagy volta hasa. Várandós volt. És mivel a kicsi nap mocorog így éjjel sem hagyja aludni az anyukát. De őt ez nem zavarja mivel ez egy csodálatos ajándék ha az ember gyereket vár. Mikor végzet a szobában beágyazott, felhúzta a redőnyt és ablakot nyitott lement megkeresni a családját. Meg is találta őket az asztalnál ültek és reggeliztek. A férje amint meglátta oda ment hozzá hogy jó reggelt csókkal köszöntje feleségét.
-Nem kellett volna fölkelned pihenj még egy kicsit.-férj
-Nem tudok és neked is jó reggelt és nektek is törpék.-mondta a feleség
Na jó nem körítek így úgyis tudjátok kikről van szó no a feleség: Sakura férj:Sasuke a két kicsi pedig Mia és Yoroi. Nem volt sok köztük egy év. A kislány szakasztott olyan  volt mint én rózsaszín haj, zöld szem, modorában is mindenhogyan. Yoroi pedig tiszta apja volt fekete haj és szem, modorában is.  Azért féltettem nehogy olyan legyen a lányokkal mint az apja. Sasuke befejezte a reggelit és a gyerekek is így elmosogatott. Én mint általában reggelit nem ettem így volt ez ma is. De a mai nap különleges lesz minden barátunk eljön hadd játszanak a gyerekek. Sasuke végzett a mosogatással és oda jött hozzám. Meg simította a domború hasamat mire a pici rúgott egyet. Majd pedig megcsókolt hogy ilyen nagy és szép családdal ajándékoztam meg. Csöngettek a gyerekek már futottak is ajtót nyitni. Hirtelen egy csomó gyerek rohant be a lakásba. Mire a szülők szúrós pillantást vetettek rájuk mert nem vették le a cipőt.
-Hagyjátok csak nem baj nincs feltakarítva.
-De akkor is Sakura nem akarunk a terhetekre lenni hogy még utánunk is takarítsatok. Neked most pihened kell.-Ino
-Tudom Ino és nem vagytok a terhünkre.
-Mikor lesz meg?-kérdezte Hinata
-Ennek a hónapnak a végére vagyok kiírva.
-Jaj de jó.-Naruto
-Üljünk le. Ne álljunk folyton.-Sasuke
-Oké.-mindenki
 A gyerekek szépen játszottak. Már mindenkinek volt egy esetleg két gyereke. Ino-nak és Choji-nak van egy szép kislányuk. Akit Yumi-nak hívtak.Szőke haja volt és kék szeme viszont sokat tudott enni és nem hízott. Tenten-nek és Nejinek van két fia. Az egyiket Takashi –nak a másikat pedig Shi-nek hívták mind a ketten ugyan olyanok voltak mint az apjuk viszont Shi modora olyan volt mint az anyjuké. Temari-nak és Shikamaru-nak van egy kislányuk. Yuri-nak hívták barna haja fel volt copfozva a szeme pedig barna volt ám nem volt egy higgadt természetű és ugyan csak úgy beszél mint az anyja. Naruto-nak és Hinatának van egy kislányuk és egy kisfiúk. A kislányt Naruko-nak hívják mert szakasztott apja csak lányba. A kisfiút pedig Sun-nak hívták neki szőke haja volt levendula szeme de inkább az anyjára hasonlított. Mikor elakartam indulni neki állt görcsölni a hasam. Oda kaptam a kezem. Nemi kellett támaszkodnom a falnak hogy talpon tudjak maradni. Mia oda jött hozzám és megkérdezte hogy minden rendben? én csak annyit feleltem hogy szólj apádnak. És már futott is láttam amikor Sasuke fülébe súgja hogy nem vagyok jól. Sasuke erre megkérdezett mindenkit hogy ki kér inni? a gyerekek kértek meg még néhány felnőtt. Sasuke oda jött hozzám mélyeket lélegeztem.
-Minden rendben Sakura?-Sasuke
-Nem nagyon görcsöl a hasam.
-Nem lehet hogy most fog megszületni?-Sasuke
-Nem hinném.
De ekkor éreztem hogy valami lefolyik a lábamon és a hasam még jobban fáj.
-Elfolyt a magzat víz.-mondom nagy kínok közök.
-MII? Gyere gyorsan.
És Sasuke gyorsan a karjaiba vett és vitt ki a kocsihoz berakott az anyós ülésre. De ő még gyorsan vissza szaladt hogy hozzon nekem egy hálóinget.
-Bocsi de hozzon mindenki magának inni mert Sakura-nak elfolyt a magzat vize tehát gyerekek fogadjatok szót addig. Én megyek.
És Sasuke már rohant is vissza beült a volán mögé és már hajtott is mint az örült. Nem volt szerencsénk mivel a rendőrök megállítottak minket. Sasuke leparkolt én pedig meg fogtam a kezét mert most jobban fájt a hasam mint azelőtt.
-Sajnálom uram de meg kell hogy büntessem gyors hajtásért.-mondta a rendőr olyan lassan hogy azt hittem soha nem lesz vége.
-Elnézést de sietek a feleségem éppen most fog szülni.-mondta Sasuke
A rendőr rám nézett és elnézést kért de azt kérte hadd kísérjenek el minket a kórházhoz. Mikor megérkeztünk gyorsan be is vittek a szülő szobába röpke 10 perc alatt meg is volt. Mikor Sasuke bejött hozzánk nagyon boldog volt egyből meg is csókolt. Majd megnézte az új jövevényt. Teljesen olyan volt mint Sasuke de remélem a modora olyan lesz mint az enyém. Mert akkor már két fiam miatt is aggódhatok hogy mi lesz velük a lányokkal. Később a többiek is bejöttek Mia és Yoroi üdvözölték az öcsikéjüket. A többiek is gratuláltak most már szép nagy családunk van.Azóta is boldogan élünk a három kicsivel. Bár Sasuke és én a negyediket sem bánnánk de azért így is elég zajos a ház. Mindenki boldog és ez a lényeg. Karácsonykor ti is higgyetek a csodákban mert vannak.
   
                                                                             VÉGE
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.