Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mért szeretlek ennyire?

2012.04.22

 A csend . Ezer meg ezer baj forrása. Veszélyesebb mint a zaj mert itt nem lehet tudni mi rejlik a háttérben. Ki bújik meg a sötétben és hogy milyen emberek vannak mér ott ahol eddig a barátaid voltak. Sakura Haruno megjárta ezt a poklot.

Új város, új ismerősökkel, és új ellenségekkel.

Csendes lány vagyok. Sokan mondták már nekem de eddig a percig nem foglalkoztatott igazán mert úgy voltam vele hogy semmi szín alatt nem fogok megváltozni. Hogy mekkorát tévedtem én is.

Világ életemben szerettem rajzolni és ez lesz nekem is a vesztem most itt áll előttem a suli leges legmenőbb fiúja és kérdőre von hogy hogyan merészeltem őt használni modellnek . De ne mennyünk annyira előre.

Éppen új városba költöztem a szüleimmel és a „cicámmal”. Születésnapomra kaptam egyik indiai rokonomtól egy tigriskölyköt . Nekem az első perctől a kedvencem lett ez a kis apróság nem úgy mint a szüleimnek. Ők ugyanis nem voltak ennyire elragadtatva tőle mikor széjjel rágta a kedvenc papucsukat vagy éppen tönkre tette a székük lábát és az kitörött alattuk vagy éppen leszakadt a lábukról.

Nem is beszélve arról a kis csomagról amit a nappali szőnyegén hagyott és ami miatt kis híján vissza küldték Indiába. De megvédtem őt.

Egyszer csak viszont apa bejelentette hogy el kell költöznünk mert nem marad meg az állása és hogy már talált is egy apró kis ügyvédirodát valami Konoha nevű isten háta mögötti helyen.

Nekem mondjuk nem lesz azzal bajom hogy csendes. Soha sem szerettem a nagyvárosban élni mert ott minden csak arról szól hogy mikor ki kit hol és miként húz meg. Nekem meg ehhez nem volt kedvem soha sem. Barátaim megint csak nem voltak mert a hajam színe mindenkit elijesztett mellőlem. Nekem tudni illik rózsaszínű hajam van. Nem nem festetem mielőtt bárki is azt gondolná. Valami génhiba vagy mi az isten nekem őszintén tetszik így. A rózsaszín meleg és kellemes szín nem úgy mit a fekete vagy a hidrogén szőke. Sokan mondták már hogy festessem át és akkor minden helyre kerül lehetnek barátaim és nem nekem kellene az osztály stréberének lennem. De nekem ez így megfelel. Szeretem a színes dolgokat mint ahogy a szobám falát is előre elterveztem. A falak halványlilák lesznek és az ágyam felett ami franciaágy lesz lilával egy labirintus vonalas rész a mennyezeten is hasonló minta lesz annyi különbséggel hogy az fából lesz kirakva de ennek is ugyan olyan színe lesz. Nagy franciaágy nem messze az ablaktól külön fürdő ami több mint valószínű hogy a fa hatást fogja majd kelteni. Bááár még nem tudom pontosan ami ezt illeti és minden képen lesznek rajzok a falakon. Nem fogom hagyni hogy ezt bárki is elvigye.

Na akkor nézzük tovább mi van még itt. Egy nagy iskola ahol remélem ezek után lesz majd legalább egy barátom. Szerintem nem nagy kérés. De lehet hogy az lesz mer nekem még nem volt egyszer sem barátom sem barátnőm.

Na de meg is érkeztünk nagy eszmefuttatásom közepette.

Fel is mentem a szobámba ami az utcára nézett pontosan. Nekem nem is kellett volna más. Az utcán egy kis kerti tóval a ház előtt egy apró kis előkert ami tele van szebbnél szebb rózsákkal. Azért látszik hogy anyumnak igen csak van szépérzéke. Én még kicsi voltam amikor elsőnek megmutatkoztak rajtam ezek a jelek amit mind a mai napig itt annak velem. Példának okáért a rajz iránti szeretetem. Meg a zene is nagyon közel áll hozzám mondjuk ha választanom kellene akkor passz nekem mind a kettő nagyon fontos.

Na de akkor lássunk is neki a kipakolásnak.

2 órával később....

nem hiszem el hogy ennyi cuccom van.

Még 2 órával később....

elég már a sok vacakbóóól

4 órával később...

végre végeztem komolyan azt kezdtem el hinni hogy több dolgot kell elpakolnom a végére mint amit egyáltalán hoztam ide. A rajzcuccaim a kis erkélyem elé a könyveim a polcokra a lemezeim és a hifim a szekrényre Tv az ággyal szembe kapott helyet. Nekem nagyon tetszik így a szobám.

Na akkor go le és nézzük mi lesz a kaja mert megéheztem ennyi pakolás után. Anyu a kedvencemet csinálta. Milánói . Nyám nem is maradt egy csepp sem. Ideje mennem aludni mert holnap kezdődik a suli és nem szeretnék úgy kinézni mint aki be van szívva. Bementem a fürdőmbe és megengedtem magamnak a hatalmas sarokkádat tele vízzel és finom cseresznyevirág illatú olajat csepegtettem belé. Majd bele is ültem levetkőzve persze. Azt nem tudom hogy mondtam-e de van egy tetkóm a hátamon és egy köldök pisszingem is .a tetkóm egy kék rózsa ami éppen fut a töviseivel. Nekem nagyon bejön nem tudom kinek mi a véleménye. persze amikor csináltattam akkor anya ki volt bukva mert osztálykiránduláson volt. Ami lássuk be nem mindenkinek tetszett de nekem igen. Na szóval és tettel a piercingem pedig egy kék köves hosszú alakú aminek a végén van egy szintén kék lepke. Hajat mostam és felvettem a pizsimet ami csak egy toppból és egy bugyiból állt. Nekem nem is szokott több kelleni . Hova is kellene?

Hamar be is bújtam az ágyamba és elnyomott az álom.

Reggel az ébresztőm csörgésére keltem fel. Neki fogtam felöltözni ami nem ment könnyedén mert nem találtam a fekete szaggatott farmeromat. Nagy nehezen meglett . Huh na akkor kezdjünk is neki öltözködni. Fekete szaggatott farmer hozzá néhány lánc ami elengedhetetlen, sötét lila rövid ujjú aminek az egyik válla ejtett, felé egy fekete bő fölső , fekete tornacipő és lila fajpánt hm mondjuk a hajamat így is-úgyis el fogom rejteni a kapucnim alá. elvettem az asztalról a telefonom és a fülhallgatót a fejemre tettem. Lementem a lépcsőn és anyu már várt a kajámmal. Elvettem és indultam is.

Hamar megtaláltam a sulit hiszen hatalmas nagy volt nekem meg nem is kellett semmi egyéb mint az hogy a tanügyet megtaláljam. A folyosón persze mindenki megámult de ehhez már hozzá szoktam úgy ahogy. Megtaláltam a tanügyet és felvettem az órarendem meg a könyveimet.

Megkerestem az osztálytermet ahol már javában ment az óra. Bekopogtam

 • Tessék?

 • Elnézést kérek a késésért Sakura Haruno vagyok az új diák.

 • Áh igen én Hatake Kakashi vagyok az osztályfőnököd. Na akkor ülj le a leghátsó padba és maradj csendben , fel kell majd zárkóznod az anyaggal.

 • Rendben van.

Hamarosan a helyemre is mentem. Nem sokat kellett figyelnem mert az előző sulimban ezt a részt már vettük. Elkezdtem hát az új osztálytársaimat nézni. Volt egy szőke srác aki a padon aludt miközben a kezét a mellette ülő lány combjára tette. Eléggé érdekes látványt nyújtott főleg hogy szegény csajt az ájulás kerülgette. Egy másik szőke csaj meg egy vörös engem néztek gyilkos pillantásokkal. Hjaja nekem itt sem lesz sokkal jobb ahogy elnézem. Egy barna csaj éppen a körmét festi még egy szőke négy copfos az egyik tincsét babrálja. Akkor most a fiúk. A szöszi ugye kilőve. Egy barna hajú éppen a kutyáját eteti a pad alatt o_O egy másik barna meg alszik miközben az dörmögi hogy ez kellemetlen. Egy fekete hajú a pad alatt tevékenykedik éppen. Még egy másik épp rajzolgat a vázlatfüzetébe. Istenem hová kerültem én?

Na nem is kellett sok és megszólalt a csengő. Mentőöv volt nekem mert így mehettem a tetőre rajzolni. Csak sajnos azt nem vettem észre hogy az egyik lány aki engem nézett az órán olyan furcsa gyilkos tekintettel nekem jött.

 • Hé te kis senki nem látsz a szemedtől?

 • De igen sajnálom hogy nekem jöttél.

 • Te pimasz kis szuka mit merészelsz nem tudod hogy én vagyok Sasuke barátnője?

 • Nem tudom ki az mert csak most jöttem ebbe a suliba .

 • Oh akkor elmondom neked hogy ne legyen később abból baj hogy el akarod venni tőlem .Sasuke az a fekete hajú fiú ott ni a focisták között.

Mutatott arra a gyerekre akinek a haja valami különös zselével lehet bekenve mert az égnek úgy mered mint ha ez lenne a természetes.

 • Bocsika hogy neked mentem nem volt szándékos de nekem mennem kell mert dolgom van.

 • Mi az hogy dolgod van amikor neked beszélek? Nem vagy normális ha azt hiszed hogy azok után hogy nekem jöttél hagylak elmenni innen sértetlenül. SASUKE GYERE IDE!!!

 • MI AZ MÁR MEGINT KARIN MI A BAJ?

 • Ez a kis szuka nekem jött és még pimaszkodott is velem miszerint dolga van még neki beszélek.

 • Kérj bocsánatot Karintól ha jót akarsz magadnak. Az én barátnőmmel senki nem gúnyolódhat.

 • Akkor most bocsánatot kérek már harmadjára is . Sajnálom hogy neked mentem. Most már készen vagyok mehetnék ?

 • Hová sietsz ennyire?

 • Fel akarok menni a tetőre még mielőtt be *csing-csing-csing * csengetnek.

 • Na akkor a teremben találkozunk amúgy meg levehetnéd azt a felesleges kapucnit mert bent vagyunk és nem esik az eső.

 • Nem veszem le ha nem muszáj mert szeretem ha fenn van.

 • Vedd leee!!!

Azzal a lendülettel a kurva lerántotta a fejemről a kapucnit és combközépig érő rózsaszín tincseim szabadon omlottak vállamra. Minden szem rám szegeződött ajajj ez nem lesz valami jó.

 • Na mi van pinki csak nincsen valami baj a fejeddel ha nekem ilyen hajam lenne meg sem állnék a nullás-gépig.

 • Ja-ja nekem sem kellene.

 • Szánalmas kis rózsaszín kurva.

 • Mennyit kérsz egy menetért?

 • Jössz az éjjel cica?

 • Van kedved a szertárban egy gyors menetre?

 • Szánalmas.

És még folytatódott ez egész addig még a tanár be nem jött. Nekem ez a suli sem jobb mint az előző. Ezek szerint túl sokat kértem azzal hogy legyen egy barátom. Na sebaj csak kivészelem valahogy itt is. Ha másnak megy akkor nekem is menni fog. A tanár egy őszes férfi volt hatalmas vállakkal. Perverz tekintettel végig mérte az osztályt majd megállapodott rajtam.

 • Nos akkor az új diák ha kérhetném jöjjön ki.

 • Megyek.

Nagyon lassan kivánszorogtam a táblához majd fogtam magamat és egy egyszerű mozdulattal felé fordultam.

 • Igen?

 • Nos akkor osztály vegyük elő a kedvenc témámat a női testet.

 • Mi van? Ha egy ujjal is hozzám mer érni akkor szilánkosra töröm mind két karját és mind a két lábát is hogy még csak véletlenül se juthasson olyan az eszébe hogy fut egy nő után.

 • É értettem.

Azzal elkezdett mutogatni rajtam persze hozzám érni nem mert a kis drága. De nem is baj. Annyi gondom legyen. Az óra hamar véget ért és szünetben fura módon egy lány oda jött hozzám.

 • sz szia én Hinata vagyok és te?

 • Én sakura örvendek. Mond csak hogy hogy ide jöttél hozzám?

 • Tudod nagyon ügyes vagy hogy rá vetted Yiraja mestert hogy ne tapizzon tudod Ino-t és Karin-t folyton markolászta.

 • Engem merjen nem éli meg a holnapot. Amúgy mond csak Hinata ki volt az aki az órán a combjaid között matatott?

 • N Naruto volt tudod nekem nagyon tetszik csak hát neki Ino jön be és nem akarok a boldogsága útjába állni.

 • Drága vagy Hinata de akkor sem ké..

és a szél ami a nyitott ablakon keresztül besüvít kiviszi a lapokat a mappámból.

Nekem sem kell több letérdelek és szedem őket össze. Hinata letérdelt mellém és neki fogott ő is össze szedegetni a rajzaimat.

 • ezeket te rajzoltad?

 • Igen tudod nekem ez amolyan szenvedélyem. Butaság igaz?

 • Egyáltalán nem az. Sőt nagyon is szép dolog . Mond csak nekem is rajzolnál valamilyen lepke mintát? Szeretnék tudod egy lepkés tetkót de a srác aki csinálná nem tud nekem olyat rajzolni ami tetszik.

 • Mért is ne nekem is van tetkóm.

 • Valóban? És milyen?

 • Nekem az legyen titok jó? Így is eléggé furcsának tartanak a hajam miatt.

 • Ezt meg hogy érted mért baj az ha rózsaszínre festetted? Nekik nem mindegy?

 • Sajnos nem mindegy . És nem festetem nekem ez az eredeti hajszínem.

 • És akkor mért nem festeted be?

 • Mert mért kéne ha egyszer az enyém azt csinálok vele amit csak akarok.

 • Ez mondjuk igaz de akkor ha nem baj akkor megyek is szia sakura.

 • Szia...Hinata.

Hinata azzal a lendülettel ment is Karinhoz meg Ino hoz nekem meg olyan érzésem támadt mintha elárultak volna. Mind a ketten össze össze nevettek és valamin feltűnően jól mulattak . Nekem itt valami sántít. De nem is foglalkoztam vele addig még az ebédlőbe nem értem. Ott aztán mindenki megbámult nem is kicsit mire egy szabad asztalhoz mentem és leültem. A kajához nem nyúltam inkább rajzolgattam meg zenét hallgattam. Nekem ez a táplálék és nem valami kinézhetetlen mozgó izé. Na szóval éppen nagyban rajzoltam amikor oda jött Hinata és nyakon öntött levessel és kacagva szaladt is Karinhoz meg Inohoz. Kis híján sírva fakadtam de nem meg kell tartanom a hideg véremet még ha nehéz is mert nem lehet hogy ezek tönkre tegyenek. Nem hagyom. Fogtam magamat és a szekrényemhez menetem úgy is tesi jön ezután hát átöltözök . Lezuhanyoztam majd neki kezdtem öltözködni mikor a fölsőmet cseréltem volna át bejött egy nő meg egy lány beszélgetve. Én nem különösebben figyeltem rájuk mert nem tudtam kik.

Ők viszont amint megláttak elhallgattak és csodálkozva néztek rám. Ez már a 3. percben eléggé frusztráló szóval rákérdeztem.

 • Mi a baj?

 • Semmi csak nem sok lánynak van erre felé tetkója .

 • Oh értem .

 • És mond csak te ki vagy mert mindig én vagyok az első aki ide jön .

 • Én sakura vagyok és te?

 • Én meg Tenten örülök hogy megismertelek sakura . Jaj ő itt a tesi tanár Anko.

 • Szia biztosan te vagy az új lány a „D”-seknél.

 • Igen sajnos én vagyok.

 • Mért nem szeretsz ide járni?

 • Hjaj mert megint kezdődik az hogy nézd de fura rózsaszín a haja. Rózsaszín.

 • Hát igen de mért festetted ilyenre?

 • Nem festettem eredetileg ilyen?

 • Az meg hogy lehet?

 • Valami -féle génhiba miatt ilyen lett a színe. Nem tudja még az orvos sem hogy miért.

 • Oh ebben az esetben semmi gáz. Na akkor megyek én is öltözni. Szia Sakura.

 • Szia Tenten.

Hamarosan meg is jöttek életem megkeserítői . Hinata is ott ballagott közöttük és kacagott ő is rajtam amikor azok kikezdtek. Senki nem állt mellém és ez valami szörnyű volt. A régi sulimba legalább volt egy-kettő aki azt mondta hogy hagyjátok már szerencsétlent itt viszont senki sincs aki gátat szabjon nekik.

Végre becsengettek * ilyet sem sokat hallanak majd az én számból* . Óra elején bemelegítés azután szabad foglalkozás. Én oda menetem Ankohoz és megkérdeztem hogy rajzolhatok-e inkább. Ő rábólintott. Bementem a cuccomért és mivel vissza nem tudtam öltözni tesiszerkóban mentem rajzolni. A lelátó egyik eldugott kis pontján ahová nem szűrődött oda a pom-pom lányok kiabálása leültem és rajzolni kezdtem. Egyre csak húztam a vonalakat mire végeztem addigra egy fiú arca jelent meg előttem a lapon . És nem más volt mint Sasuke ha jól emlékszem a nevére. Nagyon megijedtem hiszen így is ki vannak rám bukva hát még ha kiderülne hogy a nagy szerelmüket rajzolgatom meg minden . Inkább gyorsan bele csuktam a mappámba a rajzot. És neki fogtam a másiknak hiszen ott volt még a fél óra hogy megrajzoljam . Egyik vonal a másik után és megint csak egy Sasuke de ezúttal félmeztelen -.-” egyre jobb na akkor ideje mára abba hagyni a rajzolást mert ennek így nem lesz jó vége. De ennyi erővel Hinatának is megcsinálhatnám a lepkéjét hiszen attól még hogy ő egy kétszínű alakoskodó, dög nekem nem kell annak lennem .

Na akkor egy vonal itt egy vonal ott . Majd kijött egy szép lepke. Ekkor elő vettem a színeseimet és elkezdtem kiszínezni figyelve az árnyékolásra. Szünetben kifigyeltem melyik az ő szekrénye és becsúsztattam neki mikor elment onnan. Majd jött egy gyötrelmes fizika. Komolyan a fizikusok minek keresnek olyan kérdésre választ amit senki sem tett fel? Tiszta téboly. Na és persze hogy engem talált meg a tanár kísérletezni a táblánál. De szerencsére a másik sulimba ezt mind vettük és meg is csináltuk a kísérletet így hamar mehettem is a helyemre. Nem ültem előrébb noha volt még pad bőven. Így legalább nem tudnak köpőcsővel köpködni engem. Az a legjobb mikor szedegeted ki a hosszú hajadból azt a nyálas papírt és addig jó még csak azt és nem a rágót. Mondjuk arra is volt már példa hogy azt raktak bele. Egészen rövidre le kellett vágni hogy ki lehessen szedni belőle.

Na akkor éppen ki is csengettek milyen órám van még?

Jajj neee angol ki nem állhatom ezt a szutykot .

Hjaj nagy nehezen ennek a napnak is vége , irány haza.

Hosszan sétáltam haza felé mert reggel nem akartam mocival jönni mondjuk 20 perc séta a suliig nem nagy dolog. Mellettem megállt egy kocsi. Majd lehúzódott az ablaka és Hinata dugta ki a fejét rajta.

 • Sz..szia Sakura mond csak haragszol még rám?

 • Neeem én soha nem haragudhatok azokra akik megaláznak engem de komolyan.

 • Akkor mért adtad oda azt a rajzot?

 • Mert attól még hogy te egy kétszínű, alakoskodó, köpönyegforgató liba vagy nekem nem kell annak lennem é ha most megbocsájtasz nekem mennem kell .

 • Sakura várj kérlek én azt nem úgy gondoltam akkor. Csak ugratni akartunk Karinnal.

 • Na jó ezt most hagyjuk abba. Nekem nem tartozol magyarázattal de ha ezentúl kérhetném akkor az 5 lépés távolság legyen meg közöttünk nehogy elkapj valami leprát tőlem. Na csá.

 • Várj én én nem akartam én nem csak muszáj volt és nekem nem .

 • Fogd be azt a hazug szádat. Nem igaz hogy nem lehet engem békén hagyni. A régi sulimban is ez ment . De tudod mit az sem számít mert nem tudom mért kell ez!!!!! mért nem lehet engem szeretni egy kicsit csak egy egészen kicsit. Tudod milyen rossz az ha az embert kiközösítik csak mert más. Nekem nincsenek rózsaszín habos-babos cuccaim, nem festetem a hajamat, nem sminkelem magamat, nincsen 10 cm -es magassarkúm és nem baszok minden utamba jövő hapsival de nekem is van szívem és rohadtul fáj hogy kibeszéltél karinnal és hogy nekem támadtál hátulról de tudod mit én akkor is többet érek annál ami te vagy karin valaha is lehet. Szal le lehet kopni. Remélem nem kell még egyszer mondanom.

 • Sajnálom Sakura.

 • Én nem inkább most mutasd ki a fogad fehérjét mint amikor már megkedveltelek . Na csá

azzal a lendülettel elmentem.

Hallottam hogy Hinata el kezd sírni de nem hatott meg mentem tovább még haza nem értem ott kivettem a rajzaimat a táskámból és kitettem őket az asztalra. Neki fogtam kiszínezni őket majd folytattam a rajzolást még anya haza nem jött .

 • szia anyu mi a baj?

 • Jajj kicsim apádnak balesete volt kórházba került.

 • Jaj nem az nem lehet biztosan csak valami vicc vagy nem is tudom mi . De ugye nincs komoly baja?

 • Sajnos nem tudom. Nekem is csak ennyit mondott az orvos de mennyünk is nehogy valami baj legyen.

 • Igazad lehet anyu mennyünk. De mivel ha a kocsi nincs?

 • Erre nem is gondoltam!

 • Mennyünk a mocimmal két személyes úgy is .

 • Biztos hogy jó ötlet ez kicsim?

 • Persze anyu semmi baj nem lehet belőle.

 • Akkor menyünk is.

Anyu bezárta a házat majd adtam neki is egy bukósisakot. Indítottam és már száguldtunk is a kórház felé. Anya persze nagyon félt de én nem nekem mindenem a sebesség. Ilyenkor tudom csak kiszellőztetni a fejemet. És ilyenkor tudom elfelejteni sasukét is remélem. Na de amikOR beértünk a kórházhoz lezártam a mocim és mentünk is a recepcióra.

 • elnézés Haruno Milyagit hol találom?

 • Oh hozzá tartozói?

 • Igen én a felesége vagyok ő pedig itt a lányunk Sakura.

 • Értem nos akkor nekem kell elmondani önöknek a rossz hírt.

 • Miféle hírt?

 • Haruno Milyagi életét vesztette. A műtőben volt már de sajnos túl nagy volt a vérveszteség és nem lehetett rajta segíteni sajnálom asszonyom fogadja őszinte részvétemet.

 • Nem ...az nem l..lehet h..hogy apa ...az képtelenség ..hazudik ..v..vagy ez csak valami rémálom és..és mindjárt jön anya ébreszteni mert el fogok késni vagy nem is tudom.. ez nem..lehet a ..a..valóság.

 • Sajnálom kisasszony ha bármiben segíthetek akkor kérem szóljanak. Viszont az aki a balesetet okozta nos ő még életben van.

 • Ez nem igazság annak aki baj csinál nem kell meghalnia de aki nem tehet semmiről annak ige?

 • Sajnálom.

 • Én is de ha nem haragszik haza vinném édesanyámat amint látja nincsen valami jól.

 • Persze menjenek csak. Viszont látásra.

 • Inkább nem ha nem muszáj . Nem szeretek kórházba kerülni.

 • Megértem kisasszony.

Anyának fogtam egy taxit és megadtam a címet ahová vigye. Hamar haza értünk. Anya még teljesen le volt taglózva . Mondjuk meg is értem én is kivagyok ráadásul holnap még suli van. Nem sok kedvem van menni de muszáj lesz de előtte fel kell hívnom anya főnökét. Ismerem már én is mert nekem is adott nyári munkát.

 • jó napot kívánok miben segíthetek?

 • Jó napot Tsunade-sama bent van?

 • Igen kapcsoljam?

 • Ha lenne olyan szíves akkor igen.
  Egy pillanat. És hallottam hogy kattan egyet majd beleszól a megszokott hang.

 • Itt Tsunade miben állhatok szolgálatára?

 • Jó napot kívánok. Itt Haruno Sakura.

 • Igen sakura miben segíthetek megint meló kéne?

 • Nem vagyis igen de majd csak 2-3 hét múlva ha az úgy jó. És szeretnék szólni anyu men megy be egy ideig.

 • Hogy-hogy ?

 • Apunak balesete volt és belehalt a vérveszteségbe. Anyu meg össze roppant. Sajnálom. Na de akkor megyek is ha nem gond .

 • Persze és ha tudok valamiben még segíteni akkor szólj nyugodtan és részvétem apukád miatt. Anyukádnak meg mond meg maradjon csak addig ameddig csak kell.

 • Köszönöm visz hall.

 • Nincs mit.

Letettem a telefont és anyuhoz mentem aki még mindig letaglózva ült a kanapén.

 • anya én vagyok az sakura hallasz engem?

 • Sakura? Az meg ki és ki vagyok én?

 • Anya?

 • Jaj tudom én egy egyszarvú vagyok aki naphosszat a szivárványon ugrál. Trallalallala.

 • Jaj nekem. Anya figyelj nyugodj meg hamarosan jobb lesz minden higgy nekem.

 • Nem hallak, nem hallak …

jaj most mi lesz anya nem ezt el sem hiszem mind a ketten itt hagynak engem. Jobb lesz felhívnom egy orvost. Istenem mért teszed ezt velem?

 • igen itt Dr. Asamura.

 • Jó estét Dr. úr itt Haruno Sakura beszél szeretném a segítségét kérni.

 • Természetesen miben segíthetek?

 • Apám ma életét vesztette és édesanyám nos ő beleőrült nem tudja kicsoda valójában. Egyszarvúnak képzeli magát és össze vissza ugrál .

 • Értem kisasszony azonnal küldök oda egy egységet és megnézzük mit tehetünk érte. Remélem elmúlt már 18 mert ha súlyos akkor be kell szállítanunk egy elmegyógyintézetbe.

 • É értem és 4 hónap múlva töltöm csak.

 • Akkor jó mert akkor legalább nem kerül ideiglenes szülőkhöz.

 • Értem akkor mikor jönnek?

 • Kérek egy címet.

 • Cseresznyevirág utca 18/A.

 • Értem akkor kb. 10, 15 perc és ott vagyunk.

 • Köszönöm hogy ilyen gyorsan reagálnak.

 • Sajnálom ami az édesapjával történt és kérem ne köszönje ez a dolgom.

 • Visz hall.

 • Visz hall.

Ahogy sejtettem hamar ki értek nem volt 10 perc . Anya nem lett jobban minden áron be akarta bizonyítani hogy ő egy egyszarvú és hogy neki nem parancsolnak. Kényszerzubbonyt kellett ráadni hogy nyugton legyen. Innentől pedig minden ment mint a karikacsapás. Hamar felvették az adatait. És elvitték . Egyedül maradtam.

Elmentem fürdeni majd leültem a nappaliba és térdeimet magam elé húztam . Egész éjjel úgy ültem hiába voltam fáradt nem tudtam elaludni. Nem értettem a miérteket? Mért kellet apunak balesetet szenvednie? Anyu mért őrült bele? Mért velem történik ez meg? Mért nekem kell szenvednem? Mért csak én szenvedek mindig? Mért engem aláz meg folyton az élet? Mért ment apu arra a nyamvadt útra? Mért hajtott bele a másik sofőr? Mért nem halhatok végre meg?

A reggel hamar eljött. Túl hamar. Fel tápászkodtam és elkészülődtem . Talpig feketében mentem suliba. Senki nem szólt semmit még csak meg sem kérdezték mi a bajom. Karin és Ino persze sasukével karöltve piszkált de nem érdekelt. Egyszerűen csak azt akartam hogy mindennek vége legyen. De nem jött össze. Semmi nem jön össze. Nekem ez sok. Osztályfőnöki óra volt amikor nem bírtam tovább, és elájultam. Hangos csattanással értem földet a padlón és onnantól csak elmosódott hangfoszlányokat hallottam . De még ez is sok volt ahhoz képest mikor a jótékony sötétség magához ölelt. Végre csend volt sehol sem szólt semmi nem fájt az sem hogy egyedül maradtam az sem hogy nincsen aki mellettem van hogy karin és sasuke megkeserítik az életemet. Semmi és senki nem tudott bántani.

De egyszer minden jónak vége szakad és ennek is hamar vége lett. Gépek pittyegésére tértem magamhoz. Egy fehér szobában voltam. Nem emlékszem hogy hogy kerültem ide vagy hogy mért csakannyit tudtam hogy nekem itt jó. Hogy itt végre nem bántani akarnak hanem segítenek nekem.

Hamarosan az egyik kis gép hangja lelassult majd szinte meg is állt. Ekkor azonban az ajtó kivágódott és egy csapat nővér szaladt be hozzám egy furcsa szerkezettel. Nekem sem kellett sokkal több éles fájdalom nyilallt mellkasomba és elsötétült minden. Majd egy apró kis fénypontot pillantottam meg ami egyre csak távolodott tőlem. A fényben édesapámat láttam meg ahogy egyre jobban széjjel tárja karjait hogy minél hamarabb mennyek és vessem bele magamat.

Én pedig mentem és megtettem amit kért.

 • Sakura kicsi lányom kérlek bocsájts meg nekem és annak a férfinak is aki ide juttatott minket.

 • Mi volt a neve?

 • Uchiha Fugaku.

 • Ne kér olyat amit nem tudok megtenni . Nem tudok neki megbocsájtani amiért elvette tőlem a családomat. Téged is és anyut is.

 • Ezt hogy érte?

 • Anya beleőrült abba hogy meghaltál.

 • Ezt ne mond kérlek.

 • Sajnálom de ez az igazság. Anya elméje megbomlott és az orvos semmi biztatót nem mondott. Egyedül maradtam a nagyvilágba. Senkim és semmim nincsen.

 • Ez nem igaz é itt vagyok noha nem vagyok melletted de vigyázok a léptedre innen is. És nem csak én hanem nagyapa és nagyanyó is. De most menny neked nem itt a helyed. Mutasd meg hogy egy Harunot nem lehet ilyen könnyen földre kényszeríteni.

 • Igazad van meg kell tennem nekem még élnem kell. És élni is fogok.

 • Menny Sakura és ne felejtsd el hogy mindig szeretni foglak téged is és anyát is. Szeretlek kincsem.

Én ekkora már vissza indultam a fényből hogy elnyeljen újra a sötétség. Arra keltem hogy egy nővér . Feltételezem hogy az aki közölte velünk tegnap hogy mi van apával a kezemet szorongatja miközben azt hajtogatja hogy ne adjam fel. Na igen könnyű azt mondani . De nem fogom mert megígértem apámnak hogy nem teszem.

Kinyitottam a szememet és megpillantom azt a gesztenyebarna üstököt aki eddig tartotta bennem a lelket.

Megérintettem az arcát ,mire pislogott párat majd teljesen fel is ébredt.

 • hát felkelt kisasszony?

 • Igen fel köszönöm hogy aggódott értem.

 • Semmiség de mondja csak fel szeretne hívni valakit hogy jól van?

 • Senkim sem maradt kit hívjak fel. De mondja csak hogy kerültem ide?

 • Nem emlékszik? Az iskolában egy órán elájult és csúnyán lefejelte egy pad lábát ezért van a kötés a fején, és az osztályfőnöke hozatta be mert attól tartott hogy komoly a baj. Sajnos igaza is lett mert össze kellett varrni a sebet és már egyszer újjá is kellett ébreszteni mert megállt a szíve.

 • Értem köszönöm hogy őszinte volt és most ha szabad megkérnem egyedül hagyna egy kicsit meg kell emésztenem hogy mi is történt velem pontosan.

 • Persze megértem kisasszony akkor megyek is de ha valami kell akkor csak nyomja meg a piros gombot és itt is vagyok azonnal.

 • Köszönöm viszlát.

 • Viszont látásra kisasszony.

Amint kitette a lábát a kórtermemből kiszakadt belőlem a zokogás. Tudtam hogy egyedül vagyok. Nekem nem volt szobatársam akit zavarna hogy hangoskodom. A magány fojtogat de nem adom magamat. Ma éjjel még nem . Még nem de holnap már össze szedem magamat és nem hagyom hogy a gyász az én elmémet is megbomlassza nekem annál több kell hogy a padlóra küldjenek. Gyászolom anyámat és gyászolom atyámat is. De nem fogok összeroppanni.

Hamar eljött a reggel és ezzel én is megkeményítettem a szívemet. A doktorral és a nővérekkel nem de mindenki mással hidegen és elutasítón bántam . Nem hatott meg a sajnálatuk. A szüleim temetésén sem ejtettem egyetlen könnycseppet sem. Lehet kegyetlenül hangzik de igaz. Én nem sírtam egyszer sem. Viszont ami ezután jött az igen csak elkeserítő volt.

Az iskolába vissza mentem de ott is csak fájdalom volt az osztályrészem. Aki csak tudott rúgott még egyet belém tanár, diák egyaránt. De nekem még mindig nem volt elég szenvedésben részem mert újra és újra megtalált engem ez a bosszúság. Karin és Ino csak egyre jobban rám szálltak. Hinata meg a kezük alá játszott noha azt a tetoválást viseli karján amit én rajzom alapján készítettek. De nekem nem kellett ezt senki orra alá dörgölnöm mondjuk nincs is kinek ezt tenni hiszen senki nem áll velem szóba. Ruhatáramat leegyszerűsítettem a feketére és a fehérre. Tsunade adott nekem munkát és így nem kell attól tartanom hogy a szüleim által rám hagyott vagyon elfogy.

A rajzolás még mindig a szenvedélyem de már nincsen rá annyi időm mint eddig. És amikor van időm akkor is csak sasuke az akit szívesen rajzolok le. Nekem valahogyan csak ő az aki jót tesz lenyugtatja fáradt elmémet . De ebből hatalmas nagy baj lesz ha bárki rájön. Karin már így is eléggé haragszik rám nem kell hogy ennél jobban is mennyen neki. A hajamat levágta nekem nem tetszik de nem szólok hanem tűrök de ekkor jött csak az igazi nagy baj sasuke megindult felém és ragadozó léptekkel megállt előttem.

 • Beszélhetnénk egy kicsit?

Csikorgatta fogait miközben nekem felállt a szőr a hátamon.

 • Persze mennyünk.

Megfogta a kezemet és felvezetett a tetőre. Nem értettem mért nem jó neki a folyosó vagy egy eldugott szeglete a sulinak de amikor lenéztem rögtön tudtam. Az egész suli ott állt alattunk és csak arra várt mit lépünk.

 • Na most legyen nagy a szád kis pingáló.

 • Miről beszélsz Sasuke?

 • Miről? ó hát nem is emlékszel hogy miket rajzolgatsz titokban?

Azzal elővett egy csomag lapot amik a rajzaim voltak de át voltak firkálva.

 • Mik ezek ha? Ki mondta hogy ezeket megrajzolhatod?

 • Sasuke én nem

 • Mit merészelsz te engem nevemen szólítani?

Azzal neki lökött a dróthálónak ami kidőlt a súlyom alatt így leestem . Több emeletet zuhantam amikor éreztem hogy a testem becsapódik a földbe és elsötétült a kép. Nem látok semmit de érzem hogy valami meleg folyik alattam. Tulajdon vérem az mi szerte ömlik s mely vörösre festi tincseim. Még hallottam egy elhaló sikolyt mely az én nevemen szólít majd elmosódik minden. Amikor magamhoz tértem veszekedést hallottam.

 • Karin ezzel túl messzire mentünk ha meghal akkor mi lesz?

 • Akkor kérlek semmi . Ez a kis szuka nem fog nekem ártani mégis csak az én apám a rendőrség feje.

 • Pontosan kislányom és a kötelesség az első most kérlek mond el mi történt és mért

 • Ez a kis szuka gúnyt űzött sasukéból és és..

 • ELÉG A HAZUGSÁGOKBÓÓL

 • Hinata elhallgass.

 • Nem Sakura nem tett semmit tényleg Sasukét rajzolta le de azok a rajzok sokkal szebbek voltak Karin pedig ellopatta velem őket hogy majd oda adja Sasukénak de nem jött össze mert Sakura fekete filccel írta oda a nevét hogy ki készítette és nem tudta átírni ekkor elkezdte átfirkálni őket és azt mondta Sasukének hogy Sakura rajzolgatta és hogy kigúnyolta a háta mögött. Sasuke meg lelökte a suli tetejéről Sakurát.

 • És ezt tudod is bizonyítani kis varangy?

 • Igen méghozzá a telefonommal. Mindent felvettem azt hogy hogyan néztek ki valójában a rajzok és hogy amint átfirkáltad őket sőt azt is amikor mondtad hogy te voltál az aki kiszedte a tartó oszlopot a kerítésből és hogy reméled Sakura meghal mert nem tetszik neked hogy ennyire szép és hogy majd Sasuke elviszi helyetted a balhét mert ő még csak 17 és őt még nem lehet börtönbe záratni csak javítóba téged meg simán le lehet csukni életfogytiglanra.

 • Kisasszony a telefonját legyen szíves ide adni.

 • Tessék.

 • Köszönöm szépen nos akkor Karin innentől kezdve jogában áll hallgatni bármi amit mond később felhasználható maga ellen az eljárás folyamán.

 • Sasuke kérlek te is gyere velem.

 • Nem Sasuke nem tehet semmiről

Na nekem ekkor lett elegem mindenből. Hé én is itt vagyok. Ekkor azonban egy gép hangosan csipogni kezdett . Hangos dobogás hallatszott majd lenyomódott mellettem az ágy.

 • Hallasz engem?

 • I..igen hallak

 • - nagyszerű. Nos akkor mond el mi a neved?

 • A nevem Sakura Haruno.

 • Jó és mikor töltöd a 18-at Sakura?

 • Aznap töltöttem mikor leestem a suli tetejéről

 • A...akkor? Komolyan? Nem hiszem el. Mindenki jöjjön be!

 • Mi az oh talán csak nincsen magánál?

 • De igen a szemét még nem tudhatja kinyitni de már magánál van és ez fél siker.

 • Valóban nos akkor sakura. Én egy rendőr vagyok annak ügyében nyomozom miszerint Sasuke Uchiha és Karin Higurashi szándékos emberöléssel ellened vétkeztek.

 • Karin igen de Sa..Sasuke nem .

 • Sakura te még véded azt a gyilkost? Meg akart ölni.

 • De nem jött össze. Uram?

 • Igen?

 • Szeretném ejteni a Sasuke elleni vádakat.

 • Renden kisasszony ebben az esetben. Fiúk hozzátok be azt a két jómadarat.

 • Igenis

hangos dobogást hallottam majd kinyitottam a szememet és ott volt mind kettő bilincsbe verve előttem.

 • nos kisasszony kérem ismételje el amit az előbb mondott.

 • Ejtem a Sasuke Uchiha elleni vádakat.

 • De mért teszed hiszen majdnem megöltelek te mégis megvédesz mi ennek az értelme?

 • Nem hiszem hogy pont ebbe kellene értelmet keresnünk.

 • De mégis mi célból védesz meg engem?

 • Sasuke én nem haragszom rád mert tudom hogy nem vagy olyan mint amilyennek sokan hisznek. nem csak a sztár focista vagy aki agy nélkül lohol egy labda után hanem egy érző lény is aki csak egy kis figyelemere vágyik.

 • Sakura te …

 • Hallgass el . Nekem nincsen mit vesztenem de neked van és nem szeretném ha emiatt az apróság miatt (mutattam magamra ) tönkre menne az életed.

 • Ez nem apróság kisasszony meg is halhatott volna fel tudja ezt fogni?

 • Igen fel tudom de csak az fél a haláltól akinek van mit vesztenie vele. Nekem nincs én nem félek.

 • Ez hogy érted Sakura?

 • 4 hónapja apám karambolozott egy Uchiha Fugaku nevű férfival . Nem apa volt a vétkes mégis meghalt a vérveszteség miatt anyám pedig annyira szerette hogy beleőrült az elvesztésébe majd rá pár nappal öngyilkos lett a szanatóriumban.

 • Oh ezt nem tudtam akkor ezért voltál annyira visszahúzódó mostanában? Mert nincsen senkid.

 • Igen valahogy úgy de kérlek kimennétek szeretnék pihenni egy kicsit és ha itt vagytok akkor nem megy.

 • Persze pihend ki magadat.

 • Jaj Hinata? Köszönöm.

 • Nincs mit igazad volt egy kétszínű dög voltam veled és köszi a tetkót.

 • Nincs mit .

Hamar mindenki kiment a folyosóra és hagytak aludni. A testem hamarabb regenerálódása érdekében . Álmom nyugodt volt nem úgy mint az ébredés. Éppen hogy kinyitottam a szememet Sasuke lépett be a kórtermem ajtaján és hozott egy nagy csokor piros rózsát. Majd leült az ágyam mellé.

 • szervusz Sakura.

 • Szia . Mi szél hozott?

 • A bűntudat szele.

 • Ezt hogy értsem?

 • Hinata megmutatta azokat a képeket amiket te rajzoltál és nem amiket Karin átfirkált. Nagyon szépek . Nem is tudtam hogy ennyire szépen tudsz rajzolni.

 • Köszönöm szépen de mond csak márt érdekeltek azok a képek?

 • Mert nem tudtam róluk semmit csak hogy Karin firkálása miatt tönkre mentek. Nekem meg nem volt más dolgom mint hogy megkeresem azt aki tudott még róluk és Hinata volt az egyetlen ilyen személy. De válaszolnál nekem őszintén néhány kérdésemre?

 • Persze mond csak?

 • Mért pont engem rajzoltál le? Mért úgy, és mért ennyiszer?

 • Hm nehéz kérdések. Mért pont téged? Mert te vagy az egyetlen akit lel tudok úgy rajzolni hogy minden -féle testhelyzetben van

 • értem. És mért csak engem?

 • Mert mást nem tudtam melléd képzelni. Te voltál az egyetlen aki képes volt ekkora benyomást kelteni bennem.

 • Na igen, benyomást.

 • Jaj, emiatt ne fájjon a fejed ,a vádakat ejtették irányodban nem? Akkor meg minek lógatod az orrodat?

 • Mert nem akarom elhinni hogy miattam majdnem meghaltál. Nem akartalak bántani. Nem vagy te annyira rossz fej csak a hajad olyan furcsa.

 • Ha-ha-ha-ha-ha tudod Sasuke ezt sokan mondták már és mindnek ugyan az a válaszom. Nem festetem eredetileg ilyen valami génhiba miatt.

 • Oh ezt nem tudtam . Ha ezt tudom nem piszkállak érte.

 • Az sokat segített volna mert a többiek igen és annak megint nincsen semmi értelme. Nagyon nem szeretik ha valaki egy kicsit is más mint ők és ez irdatlanul irritáló.

 • Megértelek de most már minden más lesz . A suliban nem fognak piszkálni, bántani azt megígérhetem neked.

 • Köszönöm de erre semmi szükség nem tartozol nekem semmivel nem hogy őrző védő szolgálatot vállalj miattam.

 • De igen is tartozom mert ha te nem ejted a vádakat akkor mostanra már javítóban lennék.

 • Ugyan-ugyan, nem tesz semmit, de mond csak Karinnal mi lett?

 • 25 évet kapott első fokon jogerősen de fellebbeztek. Enyhítést akarnak a körzeti meg súlyosbítást.

 • Uh nem irigylem.

 • Én sem. Na de nekem mennem kell edzésre . Mond csak nem baj ha holnap is jövök?

Ezt felteszi nekem olyan ártatlan tekintettel mintha azt kérdezte volna hogy haragszom e rá mert elvitte a csokim * nálam addig élne *

 • nem persze gyere csak be nyugodtan.

 • Akkor köszönöm és holnap találkozunk.

 • Szia.

Sasuke kiment a szobámból és nem sokkra rá jött a nővér a vacsorámmal. Hogy elrepült az idő nem?

Észre sem vettem hogy már 5:30 van. Nekem sem kellett több neki estem a jól megérdemelt vacsinak majd hamar el is szunnyadtam. Még arra sem keltem fel, hogy a nővér ,aki hozta a tálcát kilibbent vele és csendesen becsukta az ajtót.

Másnap meg alig vártam hogy sasuke jöjjön nekem hiányzik már. Istenem csak nem szerettem belé? Ugye nem? Na de hamar jött is.

 • szia Sakura.

 • Szia Sasuke mizu?

 • Semmi unalmas a suli . Ino folyton nyalizik. Hjaj de uncsi na és erre?

 • Nem sok erre sem csak annyi hogy hamarosan haza mehetek , mondjuk saját felelősségre csak. De nem baj.

 • Mi az hogy saját felelősségre? Sakura nem mehetsz haza csak azért hogy aztán valami bajod legyen nekem.

 • De igen nem szeretek itt feküdni .

 • Akkor én is oda költözöm hozzád.

 • Mi van?

 • Ha haza mész nem hagyhatlak egyedül nehogy bajod essen , szóval hozzád költözöm még jobban nem leszel .

 • de..de

 • semmi de Sakura ez lesz és kész . Vagy te költözöl hozzá.

 • Akkor inkább te költözz hozzám de nem értem mi ez a nagy jótékonyság. Nekem nincsen alamizsnára szükségem.

 • Nem is annak szánta, na de beszélek az orvosoddal hogy mikor mehetsz ki .

 • Rendben van ha ennyire akarsz akkor csak rajta. Szia Sasuke.

 • Szia neked is.

Sasuke ki ment nekem meg csak ekkor esett le hogy minek is adtam meg az igent. Hiszen csak egy vendég szobám van jajj nekem és mi lesz ha megtalálja a cuccaimat? Mire hozzánk megyek addigra el kell pakolnom. Nem maradhat ott semmi. Na de nem is sok időm maradt ezen gondolkozni mert hamarosan vissza jött sasuke meg az orvos .

 • hogy van kisasszony?

 • Köszönöm jól vagyok.

 • Biztosan nem fáj semmije?

 • Biztos.

Hangzott el a válasz a már elcsépelt kérdésre. Mondjuk nekem ebben az esetben nagyobb hazugság el sem hagyhatta volna a számat.

 • ebben az esetben ha a kisasszony gondolja már haza mehet.

 • Köszönöm akkor öltöznék......is...

 • mi a gond Sakura.

 • Nincsen itt csak a véres ruhám.

 • Add ide a kulcsodat és hozok neked ruhát. Meg a címed is kellene ha nem nagy gond.

 • Haj rendben van a kulcsom ott van a táskám nagy zsebének titkos rekeszében, a címem pedig Cseresznyevirág utca 18/A.

 • Akkor hamarosan itt is vagyok visz lát.

 • Siess vissza.

Sasuke kiviharzott az ajtón és hallottam hogy szalad.

 • Az orvos viszont bent maradt velem. Gondolom ő kezelt engem még nem voltam magamnál.

  szerencséje van ezzel a fiúval kisasszony.

 • Ezt meg hogy értsem?

 • A vak is látja hogy szerelmes magának.

 • Ez ki van zárva. Nem szeret engem csak a lelkiismerete miatt van mellettem.

 • Ez érdekes a lelkiismeretesek többsége letudja egy jobbulást lappal. Ez a fiú viszont maga mellett maradt. Az első napokban bent éjszakázott maga mellett a kezét fogva és amikor rá kérdeztem annyit mondott hogy fontos neki hogy minél előbb felgyógyuljon mert nem akarja elveszíteni.

 • Sasuke meg az ilyen szöveg? Dokikám maga félre van tájolva nem kicsit. Sasuke nem szokott érzelgősködni.

 • Maga tudja. De ez a fiú a lelkét kitenné magának csak hogy egy kicsit megszeresse. És higgyen nekem amelyik ilyen idős fiú vagy fiatal férfi, erre képes, az nagyon vágyakozik a kiszemeltje után .

 • Köszönöm hogy figyelmeztetett. de erre semmi szükség nincsen mert tudom anélkül is hogy mire képes.

 • Hát kisasszony akkor csak annyit tudok mondani hogy ne legyen igaza.

 • De sajna az lesz.

 • Hát nem lehet tudni de ha nem haragszik várnak a betegeim.

 • Persze és köszönöm Dr.

 • ne tegye ez a dolgom.

 • Az orvos azzal ki ment egyedül hagyva gondolataimmal. Sasuke meg a szerelem és pont belém? Na ez az ami ki is van csukva. Neki jobb jár nálam. És mért szeretne meg pont engem? Nincsen rá oka.

  Ilyen és ehhez hasonló gondolatok foglalkoztattak amikor sasuke betoppant zihálva. Ezek szerint futott. De minek?

  mért futottál Sasuke?

 • Mért ne tettem volna te mondtad hogy siessek. Tessék itt a kulcsod és a ruháid.

 • Köszönöm szépen. De mond csak még mindig feltett szándékod hogy hozzám költözz?

 • Igen még mindig az és nem is fogok alább hagyni vele mert nem fogom hagyni hogy bajod essen. Még egyszer nem.

 • Köszönöm de erre nincsen szükség. Viszont ha megkérhetlek akkor kimennél mert szeretnék felöltözni.

 • Persze megyek is.

 • Sasuke kivonult én meg nyugodtan neki foghattam felöltözni. Fehér toppot hozott felé egy csíkos hosszú ujjú. Fekete cica nadrág és egy fehér rövid nadrág felé fekete szegecses tornacipó és egy kardigán ami most jól jött . Felkapdostam magamra maikor csilingelést hallottam . A nyakláncom volt az mert a nagy sietségben levertem a kis szekrényről.

  Felvettem azt is és szóltam neki hogy bejöhet.

  na és mikor indulunk?

 • Indulunk? Nem csak én és te majd jössz ha akarsz költözni?

 • Nem mert hazafele is sok baleset érhet.

 • Jajj de jó van egy 2. árnyékom.

 • Igen így van de akkor induljunk mert még a holnapot is itt kell töltenünk.

 • Jó jó de teszünk egy kis kitérőt a suli felé is ha nem baj.

 • Minek?

 • Mert ott hagytam valamit ami fontos nekem.

 • Jó akkor mennyünk arra.

 • Karját nyújtotta hogy karoljak belé. Vonakodva bár de elfogadtam. Kifelé menet kaptam egy jelentős pillantást attól az orvostól aki kezelt miszerint Sasuke szemet vetett rám. Na meg kitört a 3. világháború is mi?

  Az utat a suliig szótlanul tettük meg. Valamiért egyikünknek sem akaródzott megszólalnia. Nekem meg aztán főleg nem nem tudtam miről beszélgetni vele. És ő sem törte nyakát közös téma után. De valamiért engem ez a csend megnyugtatott. Olyan nyugodt voltam mi már jó régóta nem . Valamiért úgy éreztem a karjaiban hogy nem kell félnem semmitől és senkitől.

  Na de amikor a sulihoz értünk volt ne mulass. Egyenesen a parkolóhoz mentem. Ott állt az én fekete kék csodám. Hamar fel is pattantam rá amikor is sSasuke megilletődve oda nyögte:

  ez a tied?

 • Igen mért?

 • Csak mert senki nem tudta megmondani hogy kié még akkor sem amikor megmutattam nekik.

 • Heh. Hát igen senki nem nézné ki belőlem mi? Na de sebaj amúgy jössz vagy hívjak neked taxit?

 • Jövök veled. De ha nem baj akkor inkább én vezetnék mert nem kélne rögtön azután vezetned hogy éppen csak kikerültél a kórházból.

 • Útálom ha igazad van mondtam már. Na tessék itt egy bukó. De csak óvatosan vele.

 • Semmi vész nekem is ilyenem van csak az enyém bordó fekete.

 • Az lehet de ezt egy kicsit át alakítottuk apuval így gyorsabban megy mint az átlagos.

 • Annyi baj legyen szeretem a kihívásokat. Na de akkor kapaszkodj erősen.

 • Ő felült elém és felvette a bukót. Én is felvettem a sajátomat és átkaroltam a derekát. Mondanom sem kell hogy a fejem színe olyan volt mint egy főtt rák. -.-” na de amikor mentünk megcsúszott az egyik kezem és hová csúszott le? Na hová? Egyenesen Sasuke ágyékára. Kicsit sem volt ám ciki .Szerencsétlen akkorát nyögött hogy azt hittem leesik a motorról. Átfontam a mellkasa előtt a karjaimat és előröl a vállaiba kapaszkodtam még a fejemet neki döntöttem a hátának.

  Éppen csak suttogva mertem tőle megkérdezni hogy minden rendben van -e?

  „ persze csak kicsit megleptél ennyi az egész”

  ezzel le is tudtuk az egész utat. Mikor haza értünk a ház elé akkor megálltam és a táskámból előhalásztam a kulcscsomómat. Sasuke közben behozta a kertbe a mocit és lerakta a bajáróra. Majd mögém lépett és elvette a táskámat. Hamar bementünk és lecuccoltam. Sasuke közben haza ment hogy össze szedje a cuccait. Én meg széjjel néztem a hűtőben hogy legyen valami vacsi. De ott csak minden -féle összeromlott valami volt. Így fogtam a pénztárcámat és elmentem a boltba. Bevásároltam majd haza mentem. Mire oda értem sasuke akkor szállt ki a taxiból. 5 nagy utazótáska kíséretében. és még nőknek van sok cucca? Na amint meglátott elvigyorodott (amit be kell hogy valljak nagyon helyessé tette) és intett nekem. De amikor meglátta a szatyrokat a kezemben egyből oda szaladt hozzám és elvette őket. Majd nem tudom hogy csinálta de a saját holmiját is felvette és mutatta hogy nyissam neki az ajtót. Kinyitottam. Majd előre engedtem. Mikor bement utána mentem én is és amikor letette a szatyraimat én mentem is főzni. Hamar készen lettem így gondoltam megnézem mit csinál. Nem hiába volt rossz előérzetem. Éppen az ágyneművel szenvedett de majdhogy nem megfojtotta magát vele.

  mit csinálsz sasuke eszednél vagy ? Meg akarsz fulladni?

 • Neeem csak nem tudom felhúzni és ez bosszant. Meg amúgy is még ki kellene pakolnom a fürdőbe de ezzel nem boldogulok.

 • Tudod mit majd én felhúzom a takaródat. Te meg akkor pakolj ki nyugodtan.

 • Oké oké. Köszönöm. Mond mi az mit nézel?

 • Semmit csak elgondolkodtam de akkor menny már.

 • Sasuke azzal sarkon fordult és elment. Nekem nagyon tetszett hogy ilyen közvetlen velem hát még az hogy mosolyog. Na de akkor ágynemű. Hamar készen is lettem vele és mentem is lefelé amikor Sasuke jött ki a fürdőből.

  Sakura van valami vacsira mert farkas éhes vagyok.

 • Képzelem és van. De akkor moss szépen kezet.

 • Igen is anyuci megyek kezet mosni.

 • Ne feleselj te pimasz mert el leszel fenekelve.

 • Jajj de félek a gonosz kis Sakura kiporolja a popsim. Juj anyucit akarom.

 • Ha-ha.-ha-ha-ha-ha-ha Sasuke ne gyerekeskedj inkább menny mancsot mostni.

 • Nagy meglepetésemre Sasuke szó nélkül vissza fordult és ment is. Be kell látnom egész normális csak jól titkolja -.-”

  na de akkor elkészítettem odalenn az asztalt és kiraktam a kaját. Sasuke lejött és mint aki egy hete nem evett jóízűen falta a kaját. Majd mikor látta hogy nézem elpirult és elfordította a fejét

  b..bocsánat amiért így ettem c..csak nem igazán volt étvágyam eddig és ezek nagyon finomak.

 • Köszönöm a bókot örülök hogy ízlik és nem kell emiatt bajlódni nyugodtan egyél úgy ahogyan csak jól esik.

 • Aha holnap amúgy te is jössz suliba nem?

 • De igen azt hiszem eleget hiányoztam már.

 • Majd megmutatom hogy hol tartunk.

 • Köszi az jó lenne.

 • Nincs mit .

 • Nem is esett több szó kettőnk között . Hamar este lett és mind a ketten nyugodóra tértünk. Persze előtte Sasuke mindent megmutatott. Be kell valljam nagyon tetszett nekem hogy ennyire törődő volt. Ezzel a gondolattal aludtam el. Másnap persze nyűgösen keltem . Nem volt kedvem megint céltáblának lenni. De mit tegyek?

  El nem bújhatok. Sasuke is hasonló képpel jött le de neki nem volt félnivalója.

  Na akkor go. Mit ne mondjak megint ugyan az volt a felállás mint tegnap haza fele jövet a sulitól.

  Sasuke vezet Sakura kapaszkodik. De nem baj.

  Amikor beértünk Ino jött volna Sasukéhoz viszont amikor meglátta hogy nekem segít leszállni nagyon kiakadt.

  mit akarsz te tepsi homlokú pink kurva? Nem volt elég neked szegény Karint tönkre tenni...

 • Ino ezt most fejezd be . Ne merd Sakurát szapulni. Nem tehet semmiről . Most pedig tűnj el mert mennünk kell órára.

 • De de szerelmem.

 • Nem vagyok a szerelmed és soha nem is leszek fogd már fel hogy mást szeretek aki nem olyan mint te? Mit akarsz még mit mondjak hogy eltakarodj a fenébe is.!!!!!!!!!

 • Sasuke nem kell a jelenet.

 • DE KELL SAKURA ÉS MOST MINDENKI IDE FIGYEL!!!!!!! SAKURA AZ ÉN VÉDELMEMBEN VAN BÁRKI AKI ŐT PISZKÁLJA VAGY CSAK EGY ROSSZ SZÓVAL IS ILLETI ANNAK A BELÉT IS KITAPOSOM VILÁGOS VOLTAM???

 • IGEN SASUKE.

 • Na akkor gyere Saku. Mennyünk órára.

 • Az udvaron megfagyott a levegő. Sasuke beszéde után mindenki elhallgatott. Sasuke pedig kézen fogott és beráncigált a terembe. Ott vissza kaptam a táskámat amit idő közben el vett tőlem és lecuccolt mellém. Nem értettem mért amikor ő elöl szokott ülni és ez valószínűleg azt arcomra is kiülhetett mert jót mulatott valamin majd mikor bejött a tanár és jelentettek egy cetlit csúsztatott elém.

  „ baj hogy ide ültem?”

  na erre mit tud mondani az ember?

  „nem nem baj csak fura hogy eddig mindig előttem voltál.”

  Mire felhúzta a szemöldökét. Én vissza vettem a papírt és ráfirkantottam

  „Legalább volt aki takart ha elszundítottam órán :D „

  mikor elolvasta szinte fuldokolva tartotta vissza a levegőt. Alig bírta vissza tartani a röhögő görcsét. Mondjuk érdekes lett volna amikor töriből éppen a középkori kínzásokat vettük ő meg beröhög az óra közepén. De nem baj

  mikor úrrá lett nagyjából magán amit valljunk be nem kis teljesítmény vissza írt nekem.

  „Rekeszizom gyakorlat megvolt. De komolyan aludtál órákon?o_O?”

  „igen . Tudod ezt a régi sulimban már vettük egyszer.”

  „akkor uncsi lehet”

  „az de tudod ismétlés a tudás atyja”

  „ja meg az unalomé is. Nem irigyellek. De ami nekem jó az az hogy akkor tudsz majd engem korrepetálni”

  „ha szeretnéd akkor igen szinte majdnem mindenből tudlak”

  „ akkor mákom van mert a matek meg a magyar nem nagyon megy „

  „nekem azok a kedvenceim a rajzon kívül, ha gondolod mikor haza értünk segítek neked :]”

  ekkor kicsöngettek és sasuke már hangosan válaszolt is nekem.

  igen az jó lenne.

 • Oksa de azt hiszem én megyek mert jönnek a barátaid.

 • Ugyan nem kell elmenned . Nem esznek meg.

 • De nem is kedvelnek annyira. Szóval szia kövi órán.

 • Várj.

 • De ekkorra már el is mentem onnan. Hallottam hogy Sasuke még utánam szól de inkább a tetőre mentem és rajzoltam becsöngőig. Ezután tesi jött amit ne kell hogy lássak nem nekem találtak ki. Most nem. Inkább leültem egy padra és onnan néztem hogy a többiek mit csinálnak ilyenkor. Nagyon tetszett hogy nem kell nekem is csinálni. Sasuke meg a fiúk jól meg is izzadtak ami hm Sasukénak nagyon ól állt főleg mikor levette a felsőjét és a kidolgozott felsőtestét nézhettem. :$ ilyen sem volt még hogy én ilyeneken törjem a fejemet. :O

  na de hamar vége lett ennek az órának is. Sasuke tökélete alanya volt a következő rajzomnak. Nagyon jól állt neki a rossz fiú imidzs.

  Igazi kis maffiózó lett . De nagyom cuki :3

  na de akkor amint vége lett bementem az öltözőbe. Viszont mikor menni készültem Sasuke utamat állta:

  maradsz és szépen bevársz.

 • Igen is apuci.

 • Jó kislány. :P de aztán el ne császkálj nehogy bajba kerülj nekem.

 • Nem fogok és itt leülök. Megvárlak nehogy azt hidd hogy csak a rosszaságon töröm a fejemet.

 • Oké oké nem kell annyira komolyan venni.

 • Sasuke bement átöltözni meg zuhanyozni én meg leültem a padra és a rajzomat színeztem amikor valaki behajolt elém:

  nagyon szépen rajzolsz Sakura-chan. A teme igazán sexy lett.

 • k..köszönöm de te ki vagy?

 • Én hát én vagyok a teme legjobb barátja.

 • És ki az a teme?

 • Hát …..

 • Naruto hagyd Sakurát békén. Neked ott van Hinata

 • Ne legyél féltékeny teme mert nem áll jól neked. Sakura pedig nem a csajod igaz? Akkor meg mit izélsz már. Hinatát meg hagyd ki belőle.

 • Jaj most már tudom ki vagy!!! Te vagy az az álomszuszék szöszi aki az első napomon Hinata combját fogdostad !!!

 • izé hát öhm hm hn i..igen valahogy úgy és hát izé .

 • Na ez nagyon értelmes tükrözi a szellemi szintedet baka.

 • Ne hívj bakának teme.

 • Nem akarok zavarni de mindjárt becsöngetnek.

 • Oh igaz is és nekem Ankoval lesz órám. na sziasztok.

 • Szia Naruto.

 • Szasz baka

 • Sasuke mért bántod folyton?

 • Mert megérdemli. De mért érdekel az téged hogy mi van vele?

 • Jajj mert nekem is szar volt mert velem is így voltak. Mióta mióta..

 • Mióta szóltam bántottak?

 • Nem azóta elkerülnek.

 • Remélem nem baj?

 • Nem nem baj csak kicsit fura hogy eddig mindenki belém kötött most meg mindenki hallgat mint a sír . Nagyon régóta ez az első olyan sulis napom hogy békén hagynak. Köszönöm Sasuke.

 • Nincs mit.

 • Fél karral átkarolta a derekamat majd a táskámat elvette és a saját vállán dobta át.

  Nem mondom hogy rosszul esett de zavarba hozott vele nem is kicsit.

  - Mond csak Sakura valami baj van olyan piros az arcod?! Rosszul vagy?

  Nem semmi bajom csak melegem van.

 • Valóban akkor mért nem veszed le a felsődet?

 • Igaz is.

 • Azzal lekaptam magamról ami alól egy fekete HELL GIRL feliratos póló bukkant elő .

  Sasuke elismerően ciccentett egyet majd közölte hogy adjam oda a felsőm mert így nem kell cipekednem?-.-” nem mintha eddig nem azt tettem volna -.-”

  na de amint beértünk a terembe meg is jelent a tanár és közölte hogy hamarosan osztálykirándulásra kell mennünk egy hétre . És mivel a suli nyert egy pályázatot így az osztály mehet a Bahamákra de csak akkor ha előtte egy tudományos versenyen legyőzzük a másik két csapatot.

  Na oda se neki elkezdtem kitölteni a lapot . Sasuke is és voálá. Mienk lett a kettő legjobb.

  Az osztály mehet kirándulni.

  Sasuke egy szobát akar velem de nekem nem nagyon megy mivel nem akarom hogy az éjszaka közepén beállítson nekem valami kurvával és mellettem..... 0_0 !!!! na neeem nekem ez nem kell.

  De sajna köti az ebet a karóhoz és mivel Hinata Narutoval megy nekem maradt Sasuke. De ha felhoz valakit én kivágom vele együtt az ablakon. >O

  na de akkor nézzük mi lesz itt:

  bepakoltunk és másnap hajnalban mentünk is a reptérre. Ne kérdezzétek hogy hogy sikerült az út -.-”


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

íronak

Isabella,2015.06.22 01:19

Anyira tetszet!¡
Jaj èn az elejèn el sírtam magam tele volt èrzelmekkel!
Remèlem mèg sok ilyen hasonló törtènetet irsz majd!!!!!!!!
Várom a frisseket!!!!!!!

íronak

Sakura,2015.06.22 01:12

Hello èn Sakura vagyok ès szerintem te nagyon jokat írsz!!!!
Ez a törtènet a kedvencem!!!
AZ ELSŐ SZÁMU KEDVENCEM!!!
Majd a második fejezethez is írok!!!!!!!
Egy megjegyzèst!
Vagy komentet, hiszen mindig kèred!

4%

Sasubi,2012.06.01 19:50

Lesz ennek folytatása???

Folyti

Nagy rajongód!!<3<3<3,2012.04.26 21:39

szerintem is jó lett folytasd minél hamarabb

Folytasd

Evi,2012.04.26 21:38

Helo! Nagyon jó lett már nagyon de nagyon várom a következő fejezetet :)

Sayu

Szasza,2012.04.24 17:32

Szia drága!!!!
Nagyon jó lett hamar legyen folyti de milyen volt az út? Hmmmmmmmmm?


Csók:Szasza

Lesz folyti??

Sasusaku96,2012.04.23 21:15

szia nagyon jó lett lesz folytatása ugye??? csak mert nagyon kiváncsi vagyok :)